RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Харкові скандальний блогер порушив ПДР та плюнув в обличчя копу: фото та відео

Український блогер Віталій Санжаков плюнув в обличчя патрульному та словесно принижував, коли той зупинив його за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє харківський Telegram-канал 1654 року.

Блогер під псевдонімом Vitos Dnepr приїхав до Харкова із Дніпропетровська. За попередньою інформацією, його зупинили патрульні поліцейські через відсутність номера авто.

"За 2 хвилини до блогера під'їхала підмога (10-12 харківських автоблогерів). Блогер плюнув у нього і максимально принижував патрульного, знаючи, що той у рамках законодавства нічого застосувати не зможе".

Судячи з відеозапису, опублікованого Police Control Ukraine, з самого початку хлопець поводився грубо: світив ліхтарем в обличчя патрульному, говорив з ним агресивно, а потім Vitos Dnepr плюнув йому в обличчя. Інші блогери, які під'їхали на місце, активно підтримували дії "колеги" та також ображали правоохоронця.

Як повідомляє PCU, в січні 2021 року блогера Санжакова затримали за "п'яне" водіння, а в процесі він намагався втекти від правоохоронців. Проходити тест на стан сп'яніння "Вітос Дніпро" відмовився.

Відео затримання блогера можна переглянути за посиланням.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що скандальний нардеп у Харкові перевищив швидкість, коли їхав на засідання Комітету ВР, і був оштрафований.