RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Після клінічної смерті не уввімкнувся мозок: у Єгипті загинув батько екс-нардепки

Колишня народна депутатка Тетяна Чорновіл повідомила, що її 66-річний батько Микола Іванович загинув у Єгипті за невідомих обставин.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Екс-нардеп розповіла, що все було добре, батько плавав у морі, спостерігаючи за рибками, але йому раптово стало зле і він поплив до берега: “Ми так і не знаємо, що трапилося. Відпочивав з мамою. Плавали в морі, дивилися рибок. Раптом щось сталося. Викинув маску і поплив до берега, мама побачила, що не дихає, але пливе. Мама допомогла... На мілководді став – і відключився”.

На березі Миколі Чорноволу намагалися допомогти небайдужі відпочивальники, викликали швидку, після чого доправили до лікарні. Там запустили серце чоловікові, що перестало битися по дорозі, стан вдалося стабілізувати, аналізи були в нормі. Але за день до того, як сама Тетяна Чорновіл повинна була прилетіти до Єгипту, її батьку стало гірше і він помер.

“Мені пояснили, що після клінічної смерті не всі прокидаються, мозок не хоче включатися…”, - написала колишня депутатка у соцмережі. Вона додала, що ані єгипетські, ані українські лікарі, так і не змогли встановити причину смерті, вони не знайшли нічого, що могло б їх насторожити. Однією із версій є те, що батька могла вкусити крилатка – розповсюджена отруйна риба у Єгипті.

Екс-нардеп зауважила, що батько нічим серйозним не хворів і останнім часом здоров’я його не турбувало: “Він ще був таким молодим, лише 66 років. Ніколи не хворів, ніколи в нього нічого не боліло… Жилавий, сильний. Він єдиний міг підняти вазон з пальмою…Він загинув так зненацька, хоча завжди оберігав нас від чогось “зненацького”.”

Раніше ми писали, , що у Києві раптово помер 38-річний екс-депутат Олексій Новіков.