RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У словацьких Татрах загинула 29-річна українка: фото

На гірському масиві Татри, що розташований на території Словаччини, загинула українська туристка зі Львова Олена Лозинська. Дівчина зірвалася з великої висоти, травми виявилися несумісними з життям.

Про це повідомляє сайт авіарятувальників "ate.sk".

Трагічна подія сталася у суботу, 15 січня, у Малій Студеній долині, що у Високих Татрах. Жінка послизнулася та впала з висоти понад 300 метрів. Після падіння вона залишалася живою, але непритомною. Реанімаційні заходи, вжиті рятувальниками, які прибули на місце події, не дали результатів, жінка померла.

"На жаль, отримані молодою жінкою травми були несумісні з її життям і навіть лікар санітарної авіації вже не міг їй допомогти" , - йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, у Олени Лозинської не було достатнього спорядження для тієї місцевості, якою вона пересувалася. Тіло загиблої українки рятувальники перевезли до села Старий Смоковець, де передали поліції.

На сторінці "Книги пам'яті померлих за кордоном українців" у Facebook про загиблу написали : "Рідні згадують її як чудову, світлу та добру дівчину, яка дуже любила гори...".

Раніше ми писали 57-річна Олена Стодола трагічно загинула в Карпатах у свій день народження, намагаючись спуститися з гір.