RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Вечірка" без масок: українські та російські моряки пиячили в літаку

32 нетверезих моряків чіплялися до бортпровідниць та відмовлялися надягнути маски, екіпаж був вимушений викликати поліцію в аеропорті прибуття.

Про це повідомив портал DW.

Коли літак прибув до Німеччини, в аеропорті Франкфурта поліцейські провели операцію із затримання 32 моряків з України та Росії через їхню протиправну поведінку на борту літака. Порушники поверталися додому рейсом з Намібії, який летів з пересадкою в Німеччині. Про це 24 січня повідомила федеральна поліція.

"Після того, як вони, попри безліч прохань, відмовилися надягнути захисні медичні маски, а також розпивали алкогольні напої та ігнорували вказіки бортпровідників, капітан літака, перебуваючи ще в повітрі, викликав поліцію", — заявив представник відомства.

Після того як літак приземлився вранці 23 січня, групу п'яних моряків затримали представники федеральної поліції Німеччини. Проти порушників відкриті адміністративні провадження. З 13-х стягнули штраф у розмірі 530 євро. Ще троє заплатили по 1030 євро за домагання до екіпажу. Лише після цього група моряків повернулася на борт та продовжила свою подорож.

Раніше "Апостроф" писав, в Словаччині з'явиться таксі-трансформер, яке може перетворюватись в літак.