RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Бердянську влаштували розправу над школяркою - били та ставили на коліна

У Бердянську старші дівчата побили 13-річну дівчинку, принижували її, ставили на коліна та знімали те, що відбувається на відео.

Про це повідомляє "pro.berdiansk.biz".

Інцидент трапився у неділю, 13 лютого. Мама потерпілої повідомила, що її доньку обманом виманили надвір, після чого завдали численних ударів, від яких дівчинка сильно постраждала. На жаль, постраждала не розповіла відразу все мамі, а піддалася на хитрощі старших знайомих.

Жінка повідомила, що нападників було кілька, одній з них 16 років, а іншій – 20. Вона додала, що, як пізніше з'ясувалося, у них раніше вже були проблеми із законом. При цьому третя учасниця знімала все на мобільний телефон.

"Вони не просто били її, а намагалися принизити, змушуючи ставати на коліна і вибачатися під вигаданим приводом" , - розповіла вона.

До цього всього додалася й байдужість перехожих: у момент бійки було світло, люди бачили, як дівчинку тягають за волосся, але не намагалися зупинити це знущання.

Мати постраждалої боїться за дочку, а також можливі погрози та переслідування у її бік. Вона має намір зробити все можливе, щоб усіх учасниць бійки притягти до відповідальності.

Раніше ми писали, що у Кривому Розі школярки жорстоко побили однокласницю.