RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Розбито вокзал, житлові будинки та залізничні колії: ворог завдав нових ударів по Дніпропетровській області, фото

Вранці у вівторок, 24 травня, російські окупанти обстріляв з "Ураганів" Зеленодольську громаду Дніпропетровської області, а напередодні росіяни завдали чотирьох ракетних ударів – по Павлоградському та Синельниківському районам області.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко, на обстріл 24 травня зазнала Велика Костромка, де є руйнування, але люди, на щастя, не постраждали. У Широківській громаді ворог влучив у поля.

Крім того, у ДСНС області розповіли, що у Павлоградському та Синельниківському районах ворожі ракети вдарили по залізничній інфраструктурі та завдали їй сильних руйнувань.

У Павлоградському районі було влучання однієї ракети, зруйновано колії та електромережу залізниці. Крім того, пошкодження отримали сім житлових будинків, господарська споруда та легковий автомобіль. Люди не постраждали.

У Синельниківському районі зафіксовано три прильоти. Зруйновано залізницю: розбито колії, вокзал та чотири господарські споруди, пошкоджено електромережі. Також є пошкодження п'яти житлових будинків. Люди не постраждали.

Як повідомляв "Апостроф", 21 травня російські окупанти обстріляли селище Білозерка на Херсонщині. Місцеві жителі повідомили про трьох загиблих - двох підлітків та вчительку.