RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Чекають на вибух на ЗАЕС? Окупанти завезли до Меліополя біолабораторії

Російське окупаційне військо спричинило перше в історії відключенння Запорізької АЕС, що могло б призвести до радіаційної катастрофи. У зв'язку з цим росіяни завозять у Мелітополь біолабораторії для лікування окупантів у разі аварії на ЗАЕС.

Про це мер Мелітополя Іван Федоров розповів в етері Апостроф TV.

Окупанти завезли в тимчасово зайнятий Мелітополь біолабораторії й розмістили їх на території лікарняного закладу. Біолабораторії привезли в місто, щоб у разі аварії на Запорізькій атомній електростанції, можна було лікувати вищий офіцерський склад окупаційного війська.

"Щодо біолабораторій, завезених росіянами в Мелітополь, вони на території лікарняного закладу. Їх планують використати для лікування вищого офіцерського складу в разі, якщо станеться щось на ЗАЕС", - сказав Федоров.

Крім того, за словами Федорова, через Мелітополь постійно відбувається переміщення військової техніки та проводиться ротація. У місто продовжують прибувати російські окупанти, які втекли з Херсона. Цією інформацією уже володіють українські спецслужби.

"Є постійна ротація та переміщення військової техніки через Мелітополь. Офіцери з Херсону втекли до Мелітополя, і наші спецслужби про це вже знають", - наголосив Федоров.

Як повідомляв "Апостроф", що в Мелітополі пролунали вибухи на військовій базі окупантів.