RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Очакові під час обстрілу окупантами прогримів потужний вибух: пошкоджено лікарню

Ворог продовжує обстрілювати Україну: у понеділок, 9 січня, російське окупаційно-терористичне військо обстріляло Очаків на Миколаївщині, унаслідок чого в місцевій лікарні вибило вікна й двері.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації (ОВА) Віталій Кім у своєму телеграм-каналі.

Російські окупанти обстріляли місто Очаків - там пролунали потужні вибухи, а в небо здійнявся високий стовп чорного диму.

Читайте також: Коригувальнику ударів по Миколаєву загрожує максимальний термін: відео із суду

За інформацією Віталія Кіма, до медиків вже найдішло п'ять звернень від постраждалих унаслідок ворожого обстрілу. Водночас на території лікарні, де повибивало вікна й двері, потерпілих немає.

Вибухи були настільки великої сили, що вибухову хвилю відчули мешканці Миколаєва й Станіслава на Херсонщині. У зв'язку з цим міський голова обласного центру поспішив інформувати, що вибухів у самому Миколаєві не зафіксовано.

"Друзі, вибухів на території міста не зафіксовано. Чекаємо на детальну інформацію від військових", - написав він у телеграмі.

У коментарях до повідомлення мешканці Миколаєва пишуть, що в них вибухова хвиля відчинила вікна. Дехто порівняв це із землетрусом. Варто зауважити, що відстань від Очакова до обласного центру близько 60 кілометрів на автомобільній дорозі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти днями обстріляли Херсон запалювальними боєприпасами.