RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Є влучання в об'єкт критичної інфраструктури: що відомо про обстріл Одеської області

Уночі та вранці 9 березня Росія здійснила черговий масований ракетний удар по Україні: у різних регіонах працювала ППО, були вибухи в Києві, є "прильоти" в Харківській, Дніпропетровській областях. На Одещині є влучання в об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив представник голови Одеської ОВ Сергій Братчук в ефірі телемарафону.

Він додав, що, на жаль, від російської атаки постраждали деякі житлові будинки. За попередніми даними, постраждалих немає. В Одесі та області запровадили превентивні відключення світла.

Читайте також: У ряді областей ввели аварійні відключення світла через обстріл

Братчук додав, що бойова робота підрозділів сил протиповітряної оборони в області "як завжди на висоті".

Як повідомив голова Одеської ОВ Максим Марченко, внаслідок ворожого ракетного удару в Одеській області пошкоджено кілька ліній електропередач і опору. Введені погодинні екстрені відключення електроенергії. В інших областях також є пошкодження енергетичної інфраструктури. Енергетики вже розпочали ремонтні роботи.

"Підрозділами протиповітряної оборони в небі над Одещиною було збито 6 ракет і один безпілотний літальний апарат", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 9 березня пролунали вибухи у Голосіївському та Святошинському районах Києва. У Святошинському районі уламками ракети поранено двох людей. Також рештки ракети пошкодили автомобілі. У столиці частково задіяно екстрені відключення електроенергії.