RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Історія з піснями Лепса отримала продовження: у Львові вручили повістки водію Range Rover і його пасажирам. Фото

Автохамів, які днями у Львові голосно слухали у машині скандального виконавця з РФ Григорія Лепса та наробили галасу у місті, затримали й вручили повістки.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області у Telegram-каналі.

"Учора ввечері ми отримали орієнтування про осіб, які їдуть на автомобілі Range Rover і неадекватно поводяться. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися з чоловіком, який зробив їм зауваження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Війна нічому не навчила: київський паб оскандалився через російську попсу

Зазначається, що через зухвалу поведінку пасажира позашляховика, небайдужий львів'янин звернувся до поліції. Після повідомлення про інцидент, патрульні зупинили зазначений транспортний засіб на вулиці Кульпарківській, та з'ясували, що водієм є 26-річний житель Донецької області. Найбільш агресивним у компанії виявився 20-річний мешканець Одеси.

У Львівському районному управлінні поліції №1 молодий чоловік отримав протокол за хуліганські дії, після чого всіх причетних до ситуації перевірили на можливу співпрацю із ворогом. Водій, пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових.

Раніше ми писали, що заступник начальника одного з ТЦК на Одещині вляпався у скандал після того, як на вечірці танцював під російські пісні.

  • Вас може зацікавити:

У Києво-Печерській Лаврі заспівали пісню на славу Росії: священник показав відео

По морді за "велику культуру": чому Росія програла ще один фронт

Закликав народжувати "гарматне м'ясо": ЗСУ ліквідували скандального попа РПЦ