RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Війна нічого не навчила: київський паб оскандалився через російську попсу

На дев'ятому році війни, в Україні все ще залишаються громадські заклади, в плейлисті яких є композиції російських виконавців - одним із таких став київський "Портер Паб", оскандалившись із піснею співачки МакSім.

Про це написав на Facebook-сторінці командир відділення у 21-му окремому мотопіхотному батальйоні "Сармат" Сергій Гнезділов.

За його словами, він зустрівся у закладі із колишнім комендантом оборони Маріуполя, вийшов на хвилинку покурити, а коли повернувся, був шокований тим, що у закладі звучала пісня російської виконавиці. Після того, як він звернувся до офіціантки із запитанням, що відбувається, за хвилину у "Портері" вже залунали патріотичні "наші вечорниці".

"Шановний Портер, шановні київські ресторатори. Скільки разів вас треба публічно ви*бати, щоб цього не повторювалося? Справа не в мені. Справа в людях, які повернулися з полону, і шоковані тим, що грає в столичних пабах. Огидно", - звернувся громадський діяч до власників закладу.

Читайте також: Танцювала під російські пісні: у мережі спливло ще одне відео зі скандальною Плантовською

Представники "Портер Пабу" відреагували на зауваження на своїй Facebook-сторінці та пояснили, що відповідну пісню замовили гості пабу, а їхніх працівників можуть бути різні музичні вподобання. Проте, вони визнають свою помилку та проведуть чергову "музичну чистку".

"Ми визнаємо, що ще треба пропрацювати плейлісти та обмежити "замовлення" музики. В усіх закладах пройде чергова чистка плейлистів. Перепрошуємо перед нашими гостями", - йдеться у повідомленні.

Втім, коментатори під постом все одно обурені інцидентом та не розуміють жодних виправдань.

"Мтаааак, за 9 років не почистили плейлисти? Спихаєте все на міфічних "різних працівників"? Гидотненько. +1 заклад, у який зась. А якщо ви дійсно не знаєте, що твориться у ваших працівників у головах — це теж ваша провина, як же ви їх набирали? У них на чолі не написано, але декілька контрольних запитань все продемонстрували б", - написав один із клієнтів закладу.

Раніше ми писали, що заступник начальника одного із ТЦК Одеської області вляпався у скандал після того, як на вечірці танцював під російські пісні.

  • Вас може зацікавити:

У Києво-Печерській Лаврі заспівали пісню на славу Росії: священник показав відео

Закликав народжувати "гарматне м'ясо": ЗСУ ліквідували скандального попа РПЦ