Росія вдарила по Києву балістикою, є поранені: всі подробиці ракетної атаки і фото

У понеділок, 11 грудня, орієнтовно о 4:00 росіяни завдали удару по Києву ракетами, попередньо, балістичного типу. Сили та засоби протиповітряної оборони вразили всі ворожі цілі. Є постраждалі.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про ракетну атаку і її наслідки.

Читате також: На щастя, ніхто не загинув: фото наслідків ранкової ворожої атаки на Київщину

За словами Київського міського голови Віталія Кличка, у Дарницькому районі столиці сталася пожежа в недобудованій будівлі внаслідок падіння уламку ракети. Ще один уламок у Дарницькому районі упав на газон, пожежі та пошкоджень в будинках поруч немає.

Четверо людей, всі дорослі, постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога.

Як повідомив голова КМВА ▫️Сергій Попко, травми отримало четверо мешканців Бортничів. Чоловік, 1992 р.н. отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Перша медична допомога надавалась на місці. Троє жінок 1963, 1990 та 1992 р.н. – у всіх гостра реакція на стрес, допомога теж надавалась на місці.

Окрім того, уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі.

Голова Дарницької РДА Микола Калашник опубліукував фото наслідків нічної ракетної атаки.

"На декількох вулицях внаслідок вибухової хвилі у мікрорайоні Бортничі у десятка житлових будинків повилітали вікна", - зазначив він.

Як повідомили в Повітряних силах України, протиповітряною обороною знищено вісім повітряних цілей, які летіли у напрямку столиці по балістичній траекторіїї.

Нагадаємо, у Харківській області внаслідок російського обстрілу загинула 65-річна жінка.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти обстріляли Куп'янськ: є загиблі і поранені

Росія завдала вночі ракетного удару по Харкову: що відомо

Масований ракетний удар по Харкову: фото і останні подробиці про влучання