RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Удар "шахедами" по Києву: нові фото влучання в багатоповерхівку на Соломʼянці і дані по інших районах

У ніч проти 22 грудня росіяни знову атакували Київ іранськими БПЛА типу Shahed. У кількох районах міста від падіння уламків постраждали багатоквартирні будинки, на кількох поверхах вибиті вікна постраждало троє людей, один з яких госпіталізований.

Про це повідомляє кореспондент "Апостроф" Роман Пєтушков з місця події.

Читайте також: Дитсадок без вікон і "літаючі" автівки на дитмайданчику: нові подробиці ракетного удару по Києву, фото і відео

"Постраждалих двоє. Одного забрала швидка. На подвір'ї безліч уламків після прильоту. Сам дрон ударив по техповерху багатоповерхівки. Це і врятувало від значно більших наслідків. Працювали всі служби міста. Людям надають психологічну допомогу. КМДА обіцяли надати плівки тим, кому вибило вікна". Працюють слідчі та вибухотехніки, які збирають уламки дрона”, - повідомив кореспондент “Апострофа” Роман Пєтушков.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив , що внаслідок падіння уламків у Києві постраждало троє людей.

"Третій поспіль повітряний удар дронами по столиці, і це за останні 6 днів. Знову ті самі Shahedи, і знову намагання вразити інфраструктуру міста і житлові будинки. Один з рашистських дронів наробив лиха в Соломʼянському районі Києва. Там, в багатоповерховому житловому будинку виникло загорання на верхніх поверхах, в трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох - вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований. У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих. В Голосіївському районі падіння уламку без руйнувань та постраждалих" , - написав Попко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські війська атакували Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо