RU  UA

Росіян спалюють просто у русі: чергова атака в районі Часового Яру провалилась

Російські окупанти продовжують контрнаступ на Бахмутському напрямку, попри втрати у живій силі та техніці – поблизу Часового Яру ЗСУ спалює росіян просто в русі.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "АХІЛЛЕС" 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка, Юрій Федоренко.

За його словами, генерали російських окупаційних військ ставлять чіткі завдання на багато кроків вперед, при цьому, не зважаючи ані на людські втрати, ані на знищення військової техніки.

Читайте також: Росіяни готують "м'ясний штурм" Часового Яру: наскільки серйозна загроза

"На полі бою це проявляється в постійних ударно-штурмових діях як в напрямку основного зосередження зусиль противника – Часового Яру, так і противник штурмує по флангах Іванівське, Богданівку і також проводить ударно-штурмові дії – Кліщіївка, Андріївка", - пояснив він.

Юрій Федоренко розповів, що ранок четверга, 18 квітня, розпочався зі штурмових дій з боку противника, із залученням легкоброньованої техніки. Зокрема, противник застосував БМП-3, якими намагався оперативно підкинути свої піхотні підрозділи, а саме штурмові групи, до передньої лінії.

"Внаслідок цієї операції Сила оборони вдалося знищити не тільки більшість штурмових груп, а, до прикладу, одну БМП-3 ввірений мені підрозділ спалив просто в русі. Разом з екіпажем. Тому сили оборони, які перебувають на відтинку, попри брак боєприпасів, ведуть достатньо об’єднану, спільну, злагоджену роботу і не дають можливості противнику виконати поставлене перед ними завдання", - резюмував військовий.

Раніше ми публікували знімки, як виглядає знищений росіянами Часів Яр.

  • Вас може зацікавити:

У росіян немає сил на наступ по всьому фронту: де ще може вдарити ворог

Ворог стягнув найкращі підрозділи для наступу на Часів Яр: що відбувається на фронті

В ISW назвали місто, яке можуть захопити росіяни найближчим часом