RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Росіяни влаштували "дружній вогонь" по своїх військових під Очеретиним: у мережі виклали відео

Днями російські окупанти перестріляли один одного під Очеретиним, але стверджують, що знищили "зрадників з РДК", які були в "натовській формі" з російськими паспортами.

Про це пише журналіст Денис Казанський.

Читайте також: "Наступають" вже кілька місяців: чи є в російської армії сили для прориву

"Феєрична історія про те, як російські окупанти перестріляли один одного під Очеретиним. 21 квітня Z-канали радісно опублікували відео російських військових з-під Очеретиного, які стверджували, що знищили "зрадників з РДК" і показували цілу групу 200-х. Вбиті були у натівській формі, при них були російські паспорти. Два дні недоумкуваті макаки радісно біснувались в коментарях, раділи трупам і обзивали їх останніми словами", - розказав Казанський.

За словами журналіста, одного з них вдалося ідентифікувати за документами, які демонструвалися на відео. Це виявився директор школи з Кемерово Андрій Шинкаренко. Після цього пропагандистам терміново довелося вигадувати нову героїчну версію, що російська штурмова група загинула не від свого дружнього вогню, а нібито героїчно загинула в бою з ЗСУ.

"Але самий кайф, що перші радісні пости, де загиблих росіян називали "зрадниками з РДК" і знущалися з їхньої смерті, Z-канали навіть не потерли. На каналі у Соловйова "ексклюзив" висить і досі. Не пропадати ж добру! Тим більше, що Соловйову насрати на житті якихось там російських холопів. Чим більше їх згноблять у м'ясних штурмах - тим йому веселіше. Більше контенту", - написав Казанський.

Раніше "Апостроф" писав, чи буде новий наступ росіян на Київ.

  • Вас також може зацікавити:

Росія посилила атаки по Харкову: в ISW пояснили, чого добивається Кремль

Наступ росіян придушать: в ISW спрогнозували ситуацію після отримання Україною допомоги

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: названо дату "Х" для окупантів