RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

Командувач Повітряних сил ЗСУ відреагував на удар по аеродрому в Миргороді

Командувач ПС ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук відреагував на заяви росіян про ураження та втрати на українському військовому аеродрому в Миргороді Полтавської області. Українські нібито знищені ударом окупантів літаки продовжують успішно виконувати бойові завдання.

Про це командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук написав у Telegram-каналі.

Він написав, що "знищені" ворожою пропагандою українські літаки продовжують успішно виконувати бойові завдання, уражаючи цілі окупантів:

"Вкотре "знищені" ворожою пропагандою українські літаки продовжують успішно виконувати бойові завдання, завдають ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів та ліквідовують важливі військові об’єкти в глибокому тилу противника".

За його словами, українським військовим в понеділок, 1 липня, вдалося уразити ворожий склад боєприпасів противника у тимчасово окупованому Криму.

Раніше ми також повідомляли, як бійці підрозділу ГУР МО України "Ghost" уразили кілька важливих цілей росіян, серед яких два місця базування окупантів, обладнання для зв’язку та спостереження, паливозаправник та кілька одиниць легкої автомобільної техніки.