RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Гороскоп на 10 березня: Діви будуть дратівливі, а Левам не варто погоджуватися на нову роботу

Сьогодні 5 місячний день, цей час буде сприятливим для багатьох знаків. Хочете знати, що вас чекає 10 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого буде супроводжувати успіх, хто зможе впоратися з труднощами, а кому варто стежити за своїми емоціями.

Овен

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Тілець

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Близнюки

Можливий серйозний прогрес в робочій сфері, постарайтеся бути продуктивні і діяти активно. Якщо відчуваєте втому, зробіть невелику перерву, але не відкладайте справи надовго.

Рак

Зараз можливі невеликі втрати і невдачі. Враховуйте це, приймаючи важливі рішення. Великі покупки здійснювати можна, але робити це потрібно вдумливо, без імпульсів.

Лев

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати.

Діва

Не піддавайтеся негативним поривам свого настрою, вони можуть засмутити і вас, і ваших близьких. Зірки радять зайнятися активними справами і приділити час саморозвитку.

Терези

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші скачки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей.

Скорпіон

Вас чекає велика кількість розмов, як приємних, так і не дуже. Увімкніть свої комунікативні навички, ваша харизма допоможе зберегти авторитет в очах оточуючих.

Стрілець

Ви для чогось будете намагатися самостійно ускладнити собі життя. Якщо вам нудно, знайдіть собі більш корисне заняття. Емоційні бурі вас розважать, але у них обов'язково будуть наслідки.

Козеріг

Ваш творчий потенціал зростає, але не варто забувати про звичні справах і важливі завдання. Постарайтеся захоплюватися новими заняттями без шкоди основного ритму. Не варто також занадто активно рватися вперед, всьому свій час.

Водолій

Вам варто поставити перед собою чіткі цілі. Ви зможете домогтися бажаного, але тільки в тому випадку, якщо не будете хапатися за кілька справ одночасно. Не сходьте з наміченого курсу і все вийде.

Риби

Ваше дружелюбність допоможе зберегти гармонію в колективі і вдома. Також є шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи відразу.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.