RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 21 березня: нерозумна поведінка у Близнюків і зайві переживання у Стрільців

Настає час складних рішень і емоційних гойдалок. Хочете знати, що вас чекає 21 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто стримувати свій настрій, хто може легко втратити контроль, а кому можна не турбуватися і плисти за течією.

Овен

Вам буде важко домогтися поставлених цілей. День може здаватися невдалим, але не варто падати духом, адже за темною смугою завжди настає світла. Побережіть ваші нерви і не зривыйтеся через дрібниці.

Тілець

Тільці - один з небагатьох знаків, яким в цей день не доведеться напружуватися. Для вас все буде йти своєю чергою, але чекати особливих успіхів теж не варто. Якщо будете діяти розмірено, зможете обійти перешкоди.

Близнюки

Жага нових свіжих вражень може завести вас в глухий кут. Також буде загострена увага з боку протилежної статі, будьте готові до цього. Не варто нехтувати мудрими порадами, ви зараз можете діяти нерозумно.

Рак

Дуже неоднозначний день. З одного боку, він буде наповнений труднощами, з іншого - вас чекають приємні результати вашої праці. Важливо не упустити з виду цікаві можливості.

Лев

День буде не дуже приємним. Можливі суперечки або навіть скандали, як на роботі, так і вдома. Вам може здаватися, що все йде зовсім не так, як вам того хотілося б. Але пам'ятайте, що вам зараз просто так здається.

Діва

Ваші емоції зараз можуть брати верх над розумом. Ви можете легко образити тих, хто поруч. Задумайтесь двічі перед тим, як влаштовувати скандал. Можливо, все негативні хвилі зараз тільки у вашій свідомості.

Терези

День буде наповнений нудними монотонними справами, в яких у вас не буде помічників. Наберіться терпіння, адже ця рутина сама по собі не завершиться. Краще закінчити розпочате зараз, щоб потім зайнятися чимось більш цікавим без вантажу зобов'язань.

Скорпіон

Ваше вміння зачарувати співрозмовника сьогодні допоможе вам уникнути конфліктів. Стійте на своєму, але тільки за умови, що ваша думка будується на фактах. Якщо будете занадто напористі, ризикуєте втратити довіру близьких і колег.

Стрілець

Пориньте в роботу, це допоможе вам не переживати про те, що все одно зараз не вирішиться. Направте свою енергію в корисне русло - завершіть робочий план, зробіть прибирання або сходіть на тренування. І не думайте занадто багато.

Козеріг

Ви можете діяти легковажно. Не варто кидатися у вир, інакше ви можете втратити те, що вам дуже дорого. Подумайте, чи варті хвилинні слабкості тих наслідків, які вони можуть за собою принести?

Водолій

Ви зможете подолати внутрішні емоційні гойдалки і розкласти все по поличках. Буде непросто, але ви блискуче впораєтеся з усім. Також Водолії зможуть розібратися, як потрібно діяти, щоб домогтися максимальних змін на краще. Або навіть досягти бажаного в найкоротші терміни.

Риби

Дотримуйтеся плану і прислухайтеся до своєї інтуїції. Краще не робити зараз нічого необдуманого, так як негативні хвилі особливо сильні. Будьте обережні і відкриті з близькими.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.