RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Терезам доведеться все робити самим, а Козерогів будуть чекати спокуси

У цей день варто відволіктися від фантазій і дотримуватися обережності. Хочете знати, що вас чекає 2 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна вірити обіцянкам, хто буде дуже замкнутий, а кому потрібно набратися сміливості.

Овен

Вам варто придивитися до нових людей. Не варто сліпо вірити словам оточуючих, зараз багато хто може говорити вам приємні речі спеціально, щоб завоювати довіру і потім нею скористатися. Також потрібно бути обережними в ділових питаннях.

Тілець

Не потрібно витрачати час на порожні розмови. Якщо хочете, щоб щось було зроблено швидко і якісно, беріться за справу самостійно. Ті, хто дійсно хоче вам допомогти, підтягнутися самі. Їх не потрібно буде просити спеціально.

Близнюки

Ви будете замкнуті сильніше, ніж зазвичай. Це може відштовхнути деяких людей. Але ваша самодисципліна допоможе вам навіть поодинці завершити розпочаті справи. Вірогідні вигідні угоди і успішні переговори, тому сміливо призначайте зустрічі.

Рак

Чим сміливіше ви будете, тим більшого зможете досягти. Ідеальний час для вирішення важливих питань - ранок. Тому поставте будильник і не полінуйтеся раніше встати, щоб якомога більш продуктивно провести першу половину дня.

Лев

Ви зможете переконати навіть тих, хто зазвичай вас не слухає. Опоненти будуть бачити в вас лідера і вам буде легко змінити їх точку зору. Не змішуйте особисті і робочі справи, це може сильно нашкодити вам в майбутньому.

Діва

Вірогідні затримки фінансових надходжень. Також ви зараз можете опинитися наодинці зі своїми думками. Використовуйте цю можливість з користю. Постарайтеся вдумливо поставитися до своїх переживань, проаналізувати їх і розкласти по поличках.

Терези

Вам доведеться взяти на себе завдання інших людей. Навколишні будуть працювати повільно і не особливо ефективно, тому вам буде простіше закінчити їх справи самостійно. Також можливі великі витрати, будьте готові переглянути бюджет.

Скорпіон

Зірки будуть перевіряти вас. Можлива зустріч з кимось, кого ви давно не бачили. Ймовірно, це буде хтось, до кого у вас до сих пір жевріють почуття. Пам'ятайте, що відновлювати варто тільки ті відносини, в яких обидва партнери чесні і відкриті.

Стрілець

Ви будете занадто болісно сприймати чужі розмови. Плітки і чутки можуть відбитися на вашому моральному стані. Також представники знака можуть потрапити у пастку недоброзичливців через свою довірливість. Будьте уважні.

Козеріг

Козероги можуть піддатися спокусі. Навіть ваш холодний розум не зможе до кінця встояти перед ними. Пам'ятайте, що зберегти свої вчинки в таємниці не вийде. Якщо наламаєте дров, про них дізнаються ті, хто вам доріг. І тоді буде зовсім не солодко.

Водолій

Це гарний час для зародження нових відносин. Ви будете дуже проникливі і легко роздивитеся мотиви оточуючих. Спочатку ви будете ставитися до людей трохи по-споживацьки, але це швидко мине. І навіть принесе користь.

Риби

Не все буде йти так гладко, як хотілося б, але ви не здастеся. Ваш оптимізм захоплює людей, їх притягує ваша сила духу і життєрадісність. Це допоможе знайти нових союзників і зберегти старих. Вони то вам і допоможуть з усім впоратися.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.