RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 4 квітня: Терезам доведеться бути гнучкими, а Скорпіонам не можна брати відповідальність за інших

Чи не найкращий час для поїздок і прийняття ділових рішень. Зірки не радять поспішати і піддаватися імпульсам. Хочете знати, що вас чекає 4 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто проаналізувати своє минуле, кому не можна чіплятися за звички, а кому не потрібно братися за нове.

Овен

Потрібно гарненько задуматися про події свого минулого. Проаналізуйте власні вчинки, їх наслідки, подумайте, як вам не повторити свої помилки. І тільки після цього дійте і приймайте будь-які рішення.

Тілець

Не чіпляйтеся за старі звички. Якщо не почнете щось нове, якщо нічого не зміните, не зможете домогтися цілей. Ви самі тягнете себе на дно, вантаж старих поглядів не дає вам йти вперед. Задумайтеся про це і зробіть висновки.

Близнюки

Не варто братися за кардинально нові справи, краще подумайте, як урізноманітнити, що у вас вже є. Якщо хочеться змін, змініть на краще вже наявну ситуацію. Не завжди повна зміна декорацій змінює картину того, що відбувається.

Рак

Для вас цей день буде сприятливим для спілкування і робочих зустрічей. Також не зайвим буде поспілкуватися зі старими знайомими, вам не завадить думка з боку. Попросіть поради у тих, в кому бачите авторитет, це допоможе розібратися в важливій справі.

Лев

Продовжуйте рухатися у власному напрямку. Ваш курс виявиться вірним, якщо ви не будете з нього сходити. Пам'ятайте, що будь-які перешкоди на шляху до мети даються нам для перевірки нашої стійкості. Якщо не злякаєтеся труднощів, все буде добре.

Діва

Подумайте і вирішіть самі, що саме ви робите правильно, а в чому помиляєтеся. Поки ви самі не визнаєте свої помилки, нічого не зміниться. Неможливо бути ідеальним, ви прекрасно про це знаєте. Уйміте свою гординю поки вона вам не нашкодила.

Терези

Вам доведеться бути гнучкими, інакше все просто почне валитися з рук. Пам'ятайте, що з будь-якої ситуації є кілька виходів, завжди існують різні варіанти розвитку сюжету. І багато що залежить саме від вас, від вашої поведінки і мудрості.

Скорпіон

Не беріть на себе відповідальність за чужі вчинки. Свій мозок, як то кажуть, в чужу голову не вкладеш. Навіть якщо вам здається, що ви точно знаєте, як краще, інша людина може з вами не погодитися. І вона має на це повне право.

Стрілець

Не соромтеся перепитувати і перевіряти ще раз, як виконуються ваші прохання і доручення. Іноді люди можуть просто забути щось зробити, або виконати завдання не дуже якісно. У ваших інтересах особисто все проконтролювати, щоб уникнути плутанини.

Козеріг

Для вас день буде спокійним, ви можете повністю розраховувати на своїх союзників. Все буде йти плавно і приємно, тому не напружуйте себе зайвими роздумами. Зараз можна просто розслабитися і видихнути, дозвольте собі це.

Водолій

Вам доведеться прийняти важливе рішення, яке вплине на хід подій. Буде страшно, але зробити крок все-таки варто. Вам може здатися, що ви одні на своєму шляху. Але союзники просто поки не дають про себе знати. Вони з'являться як тільки будуть вам потрібні.

Риби

Просто дотримуйтесь свого плану. Багато хто може не схвалити ваших рішень, але вам варто проявити стійкість і донести свою точку зору. Наберіться терпіння, великі справи не робляться миттєво. І не забувайте іноді відпочивати і відволікатися, інакше можете перегоріти.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.