RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 16 квітня: Терезів будуть терзати почуття, а Скорпіонів знайдуть старі знайомі

Приємні враження і нові яскраві емоції чекають представників практично всіх знаків Зодіаку. Хочете знати, що вас чекає 16 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, для кого день буде дуже легким і приємним, кому доведеться відмовитися від планів, а хто зануриться в себе.

Овен

Овнам буде непросто зосередитися. Вам доведеться перенести свої плани, а може і відмовитися від них зовсім. Зараз події будуть самі вибирати свій хід, ви зможете вплинути на них лише побічно. Просто будьте готові імпровізувати.

Тілець

Тельцям буде простіше всіх в цей період. Ви можете просто розслабитися і нічого не робити, завдання будуть вирішуватися самі, люди будуть немов за помахом чарівної палички виконувати всі ваші примхи. Тільки пам'ятайте, що скоро чари закінчиться і повернеться рутина.

Близнюки

Близнюки можуть дуже глобально зануритися у власні емоції і переживання. Цей період буде сприятливим для того, щоб розкласти всередині себе все по поличках. Але будьте уважні, ви можете почати закриватися від людей.

Рак

Ви будете почувати себе як на голках. Раки знайдуть мільйон приводів для занепокоєння. Кумедно те, що практично жоден з них не буде реальним. Не вигадуйте собі проблеми, це ніяк не допоможе вам розібратися зі справами.

Лев

День для Львів буде наповнений засмученнями і розчаруваннями. Вас можуть підвести ті, на кого ви особливо розраховуєте, роботи може виявитися більше, ніж планувалося, навіть погода може застати вас зненацька. Дійте обережно.

Діва

День гарний для самостійних занять. Зараз вам буде комфортно тільки в компанії якїсь одного людини, інші будуть заважати і дратувати, навіть щиро бажаючи допомогти. Захистіть себе від зайвого спілкування, щоб нікого не образити.

Терези

День буде нейтральним у всьому, крім справ сердечних. Тут вплив позитивних тенденцій буде вкрай сильним. Ви зможете вирішити давні проблеми, якщо перестанете пускати їх на самоплив. Говоріть, питайте, не бійтеся показати свої почуття.

Скорпіон

Старі знайомі можуть раптово нагадати про себе. Вірогідні приємні зустрічі та цікаві розмови, також вас чекає загострена увагу з боку протилежної статі. Ви привабливі, але самі про це забули. Згадайте.

Стрілець

Ви можете відчувати слабкість і нездужання, але ваш настрій при цьому буде на висоті. Правда, фізична форма не дозволить сповна їм насолодитися. Постарайтеся не перевантажувати себе, ні роботою, ні розвагами.

Козеріг

Ви можете вести себе егоїстично, що призведе до проблем в особистих стосунках. Займіться чимось, що не вимагає від вас емоційних сплесків. І не судіть нікого строго, ви ж і самі не завжди чините правильно. Наприклад, прямо зараз.

Водолій

Ви терплячі, але втрачаєте над собою контроль. Будь-які питання, що стосуються романтичних відносин, будуть збивати вас з пантелику і змушувати злитися. Постарайтеся просто уникати раптових сплесків емоцій, щоб ні на кого не зірватися.

Риби

День буде хорошим, хоч без непорозумінь і не обійдеться. Важливо зберігати оптимізм і бажання боротися, тоді незабаром невдачі відступлять самостійно. Піймати момент і приділіть час свого ментальному здоров'ю, погуляйте або помедитируйте.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.