RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 18 квітня: Ракам можна проявляти наполегливість, а Терезів чекає непростий день

У цей день посиляться творчі здібності практично у всіх знаків Зодіаку.Хочете знати, що вас чекає 18 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться потрудитися, яким знакам посміхається удача, а кому варто відмовитися від великих починань.

Овен

Овни можуть виявитися неготовими до нових обсягів роботи. Вам доведеться неабияк потрудитися і попрацювати. Але результат однозначно буде вартий витрачених зусиль. Ви отримаєте не тільки цінний досвід, а й несподіваний прибуток.

Тілець

Вам нарешті по-справжньому посміхається удача. Посміхніться їй у відповідь, налаштуйтеся на максимально позитивну хвилю, і тоді зможете згорнути всі гори на своєму шляху. Біла смуга тільки починається, тому просто насолоджуйтеся.

Близнюки

Близнюкам не варто братися за серйозні починання. Нові завдання зараз будуть даватися з великими труднощами і, швидше за все, завершуватися провалом. Краще рухайтеся до змін поступово і обмірковуйте кожен свій крок на шляху.

Рак

Не проявляйте зайву завзятість, це може спровокувати конфлікти як на роботі, так і вдома. Вам зараз здається, що навколо одні дурні, але насправді проблема криється в вас самих. Покопайтеся в собі і знайдете ключ до вирішення.

Лев

День буде плавним і розміреним, вам навіть може бути трохи нудно. Якщо знайдете час на релакс і медитацію, зможете накопичити сили для нових звершень. Не лякайтеся, якщо помітите в собі якісь зміни. Вони на краще.

Діва

Мета буде вислизати від вас, але вам не можна здаватися. Це перевірка вашої завзятості, яку можна пройти, тільки докладаючи ще більше зусиль. Пам'ятайте, що дорогу осилить той, хто йде. Не дозволяйте нічому і нікому вами керувати.

Терези

День не буде легким, як би сильно вам того не хотілося. Будьте готові вирішувати непрості завдання і згладжувати кути. Зараз вам не можна нервувати через дрібниці, тому частіше звертайте увагу на щось гарне і поменше зліться.

Скорпіон

Не відмовляйтеся від раніше запланованих справ, навіть якщо все буде йти не так, як ви думали спочатку. Обігравайте ситуацію, включайте фантазію і придумуйте нові способи досягнення бажаного. Навіть якщо це здається складним.

Стрілець

День буде спокійним, тому ви можете сміливо планувати справи, які не потребують особливих фізичних і емоційних витрат. Займіться будинком, приділіть увагу собі, відпочиньте. Так ви зможете отримати ще більше приємних емоцій.

Козеріг

Ви зможете легко обійти конкурентів, якщо будете досить наполегливо працювати. Не дозволяйте собі відмовлятися від якихось справ тільки через звичайну лінь. Зараз вам потрібно проявити характер і завзятість, тоді майбутнє вам посміхнеться.

Водолій

Хороший день для вирішення матеріальних питань і покупок. Сміливо вирушайте на шопінг, можете також спробувати отримати надбавку до зарплати. Не нервуйте через дрібниці і побільше рухайтеся. Також варто приділити час зовнішності.

Риби

Добре б завершити старі проекти. Якщо відчуваєте в собі достатньо сил, постарайтеся закінчити якомога більше раніше запланованих справ. Це морально вас розвантажить і допоможе відкритися для нових вражень і ідей.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.