RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 квітня: Ваги видадуть секрет, а Скорпіонам варто вимагати більшого

Переговори варто проводити тільки в обід, в інший час вони можуть пройти не надто гладко. Хочете знати, що вас чекає 20 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає раптова удача, кому потрібно бути сміливішими, а хто повинен бути обережний в розмовах.

Овен

Овнів чекає раптова удача в справах. Ідея, яку ви давно закинули, може принести вам несподіваний прибуток. Продумайте всі деталі і дії. І не забувайте про тих, хто трудиться разом з вами. Команда завжди сильніша за одного лідера.

Тілець

Вам варто набратися сил і бути сміливішими. Особливо це стосується серцевих справ. Дійте більш рішуче, це не тільки допоможе вам позбавитися від страху невдач, але і зверне на вас увагу протилежної статі. Сильні люди притягують.

Близнюки

Близнюкам варто бути особливо обережними у всіх розмовах. Ви зараз легко можете бовкнути щось зайве, про що пізніше будете дуже сильно шкодувати. Думайте перед тим, як щось сказати, адже слово, як то кажуть, не горобець.

Рак

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутіше буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє в ваших руках.

Лев

Ймовірний швидкий прогрес в робочих справах. А ось вдома все буде дуже плавно, тому варто трохи урізноманітнити рутину. Щоб ваші близькі не занудьгували, влаштуйте сімейну вечерю. А якщо живете один, побалуйте себе чимось смачним під улюблене кіно.

Діва

Ви сильно турбуєтеся про якійсь справи. Але варто розслабитися, адже вони завершаться вдало. Але не без ваших зусиль. Працюйте і розвивайтеся, тоді зможете не тільки домогтися бажаного, але і отримати вкрай корисний досвід і знання.

Терези

Зараз ви можете випадково видати чужий секрет. І навіть проговоритися про свій власний. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте вдумливо.

Скорпіон

Перестаньте розмінюватися на дрібниці. Ви не повинні брати тільки те, що дають, варто претендувати саме на ті нагороди, яких ви гідні. І які ви самі хочете отримати. А дрібні подачки від начальства і знайомих варто послати куди подалі.

Стрілець

У чомусь вам буде однозначно везти, а в якихось справах, навпаки, чекають перешкоди. Позитивні вібрації можна буде відчути, якщо самостійно на них налаштуватися. Ваш емоційний фон зараз надзвичайно важливий, займіться ім.

Козеріг

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить, адже попереду пригоди!

Водолій

Ви зможете знайти вірний вихід із ситуації, грамотно розпорядитися своїми ресурсами. Нарешті вам буде комфортно в новій справі, якою ви недавно зайнялися. Успіх почне проглядатися попереду, це може надихнути вас на нові подвиги.

Риби

Сміливо беріться за все нове, експериментуйте, ризикуйте, ловіть адреналін. Зараз вам, в першу чергу, не повинно бути нудно. Якщо зможете себе розвеселити, отримаєте дозу натхнення, якої вистачить ще надовго.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.