RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 квітня: Дівам потрібно бути рішучіше, а Водолії виявляться в центрі уваги

Багатьом в цей день доведеться переглянути свої відносини, як особисті, так і ділові. Хочете знати, що вас чекає 24 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно налаштуватися на мирне спілкування, у кого будуть проблеми з самовладанням, а хто буде особливо велелюбним.

Овен

Овнам варто стримати свій запал і постаратися налаштуватися на мирне спілкування з тими, хто не поділяє їх точку зору. Вам буде хотітися вступити в словесну перепалку, але краще цього не робити, так як противник може виявитися сильніше вас.

Телець

Представники цього знака будуть запальні. Ваше самовладання може легко похитнутися через сильний тиск з боку. Постарайтеся зберігати рівновагу. Не варто витрачати свою енергію на порожні скандали через дурниці.

Близнюки

Близнюки будуть постійно вимагати уваги і ласки. Вам захочеться цілком і повністю заповнити собою простір навколо вашого партнера. Краще стримувати свої пориви, так як людині може здатися, що вас стає занадто багато.

Рак

Вам однозначно варто побалувати себе. Дозвольте собі довше повалятися в ліжку, з'їсти щось смачненьке, подивитися улюблений фільм або серіал. Просто робіть те, що приносить вам задоволення. А справи нікуди не втечуть.

Лев

Леви будуть спритні і зможуть легко використовувати обставини, що склалися для досягнення своїх цілей. Ваш тверезий розум зможе переконати оточуючих у вашій правоті, тому на цей день сміливо можна призначати будь-які ділові зустрічі.

Діва

Вам потрібно бути готовими до того, що доведеться діяти рішуче. Вам доведеться знехтувати або власними інтересами, або бажаннями оточуючих. У будь-якому випадку, це вимушені заходи і вам потрібно буде з ними змиритися.

Терези

Постарайтеся бути самокритичні і більш вимогливі до себе. Чим прискіпливіше ви зараз будете оцінювати свої дії, тим краще і швидше зможете скоригувати свої помилки. Вам не потрібно також бути занадто наполегливими у відносинах.

Скорпіон

Це гарний час для поїздок, планування відпочинку і сімейних занять. А ось в роботі вас можуть чекати труднощі. З якими вам допоможуть впоратися колеги. Не відкидайте допомогу з боку, разом ви набагато швидше все виправите.

Стрілець

Відносини будуть хиткими, а ось на діловому полі вас чекають приємні несподіванки. Не дійте імпульсивно, інтуїція зараз може вас обманювати. З прийняттям важливих рішень зараз краще почекати, негативні вібрації сильні.

Козеріг

Ви отримаєте відповіді на деякі питання, але інформація не буде для вас приємною. Це може або засмутити вас, або змотивувати працювати над собою. Тільки вам вирішувати, в який бік зараз піти. Якщо не боїтеся труднощів, дійте по-своєму.

Водолій

Всім буде хотітися вашої уваги. День також буде продуктивним, ви нарешті зможете розкрити свій потенціал. Підвищена увага оточуючих може трохи вас бентежити, але не піддавайтеся цьому почуттю. Будьте сміливіше.

Риби

День добре підходить для спокійних і розмірених занять. А ось зі справами, які вимагають емоційних перепадів, краще почекати. Побережіть свої нерви і не хвилюйтеся через дрібниці, вони того зовсім не варті.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.