RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 30 квітня: випробування у Раків і несподівані пропозиції у Скорпіонів

У цей день краще не покладатися на свою інтуїцію. До обіду потрібно зайнятися запланованими справами. Хочете знати, що вас чекає 30 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе відстояти свої інтереси, хто буде уникати труднощів, а кого чекають приємні зустрічі.

Овен

Для Овнів день буде непростим. Вам потрібно буде відстоювати свої інтереси, але ваша впевненість в собі допоможе в цій непростій справі. Варто звернути увагу на поведінку людей навколо, ймовірно, хтось намагається сказати вам щось важливе.

Телець

Для Тельців цей час буде не найприємнішим. Труднощі з'являться несподівано, вам захочеться зробити все, щоб уникнути будь-яких перешкод. Це не найкраща тактика, перепони на шляху допоможуть стати сильніше і навчитися новому.

Близнюки

Близнюків в цей день чекають приємні зустрічі. Ймовірно відновлення спілкування з кимось, з ким ви давно втратили контакт. Постарайтеся вести себе спокійно і не згадувати про старі образи. Також варто прислухатися до думки з боку.

Рак

Ракам день принесе випробування і несподівані клопоти. Якщо не будете піддаватися паніці, легко впораєтеся з усім, що вас чекає. Попросіть допомоги у колег або друзів, це допоможе швидше з усім розібратися і заощадити час на відпочинок.

Лев

Це гарний час для переговорів і проведення важливих зустрічей. Якщо потрібно зайнятися покупками, робіть це вдумливо. Будь-які витрати можуть виявитися не особливо раціональними, зараз ви схильні до того, щоб викидати гроші на вітер.

Діва

Вам буде легко і приємно спілкуватися з близькими. Також день добре підходить для планування і продумування відпустки. Але і самота вам не завадить. Якщо відчуваєте, що хочете просто посидіти наодинці з собою, зробіть це. І не забувайте про відпочинок.

Терези

Ви хочете нових вражень. Стабільність стає для вас тісною, ви рветься до нових емоціям, душа і тіло просять адреналіну, пригод, чогось свіжого і незнайомого. Дозвольте собі розібратися в цих бажаннях і зрозуміти, що саме вам потрібно.

Скорпіон

Вас можуть несподівано запросити в поїздку. Якщо люди вам приємні, погоджуйтеся. Якщо ж не впевнені, що хочете провести в цій компанії час, краще ввічливо відмовитися. На роботі важливо зберігати спокій і впевненість у своїх силах.

Стрілець

Вас чекає приємний час в компанії людей, які багато чому можуть вас навчити. Прислухайтеся до того, що радять вам навколишні, зараз будь-яка інформація буде вкрай корисною. Займаючись новими справами, не поспішайте і дійте спокійно.

Козеріг

Якщо комусь із ваших близьких знадобиться допомога, ви легко зможете стати для них добрим порадником і опорою. Пам'ятайте, що людям властиво помилятися, не судіть оточуючих дуже суворо. Якщо не вірите в свої сили, відпустіть ситуацію.

Водолій

Ви легко потрапляєте в емоційні пастки, а все через те, що ви занадто гостро відчуваєте емоції інших людей. Не потрібно реагувати на негативні сплески, зосередьтеся на тому, чого ви вже досягли. Спокійний розрахунок допоможе домогтися бажаного.

Риби

Рибам не завадило б відпочити, але вам навряд чи вдасться це зробити, поки на вас висить ціла купа зобов'язань. Розберіться зі справами, зробіть все ретельно і якісно, щоб скоріше звільнитися і забути про неприємні завдання.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.