RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 1 травня: Водоліям не можна імпровізувати, а Козерогам потрібно полінуватися

Перша половина дня буде особливо продуктивною, всі важливі справи краще призначити на цей час. Хочете знати, що вас чекає 1 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають чудові ідеї, кому краще полінуватися, а хто отримає привабливу пропозицію.

Овен

Овнів відвідають дуже оригінальні і цікаві ідеї, які оцінять не лише навколишні, а й люди з боку. Важливо не втрачати бойовий настрій, йдіть вперед, не зупиняючись і не зменшуючи темп. Незабаром вас чекає щось раптове і приємне.

Телець

Представникам цього знака краще розслабитися і не дуже багато працювати. Якщо ви хотіли приділити час дивану і улюбленій книзі - зараз ідеальний момент для такого дозвілля. Вам потрібно перезавантажитися і як слід набратися сил.

Близнюки

Близнюки можуть отримати дуже привабливу пропозицію. Але не поспішайте погоджуватися, приймайте рішення не емоціями, а розумом. Гарненько обміркуйте всі нюанси, порадьтеся з близькими. Так ви зможете уникнути можливих помилок.

Рак

Постарайтеся скласти план на найближчий майбутнє. І гарненько обміркуйте всі хвилюючі вас зараз питання. Багато відповідей криються в глибині вашої власної душі. Щоб їх знайти, вам потрібно просто відкритися і не намагатися собі брехати.

Лев

Львів чекають неприємні помилки і промахи. Ви будете думати, що робите все вірно, але ситуація може різко змінитися і ваші плани доведеться коригувати. Дійте і мисліть гнучко, що не прив'язується до одного конкретного сприйняття подій.

Діва

Ви на висоті своїх комунікативних талантів. Зараз будь-який співрозмовник буде слухати вас із захватом. Ви можете використовувати це, щоб вселити комусь свою правоту. Але задумайтеся двічі, чи потрібна вам перемога такої хитрої ціною.

Терези

Сміливо беріться за нові справи, не бійтеся пробувати щось, чого раніше ніколи не робили. Зараз ви сповнені енергії та ентузіазму, це може привести вас до абсолютно несподіваних успіхів. Ловіть хвилю і не опускайте вітрила, удачі!

Скорпіон

День буде спокійним і плавним. Він добре підійде для підведення підсумків, роздумів і відпочинку. Це також хороший час для наведення порядку, як навколо себе, так і всередині. Розкладіть по поличках свої переживання, поділіться ними з близькою людиною.

Стрілець

Це не самий насичений період, але позитивні враження все-таки будуть. Постарайтеся радіти дрібницям, це допоможе вам отримати максимум від позитивних вібрацій навколо. Не навантажуйте себе занадто сильно, особливо емоційно.

Козеріг

Вам не завадило б просто побайдикувати. Завершіть роботу і розслабтеся. Просто не робіть нічого, що вам неприємно. Це піде на користь вашій внутрішній рівновазі. Також добре б провести час з близькими людьми.

Водолій

У цей день не варто особливо імпровізувати. Постарайтеся заздалегідь скласти план дій і дотримуватися його. Занадто сильні емоційні переживання все ще переслідують вас, але ви вже краще з ними справляєтеся. Так тримати.

Риби

Налаштуйтеся на позитивну хвилю. Чим позитивніше ви будете думати, тим швидше стабілізується ситуація навколо. Не потрібно лаяти себе за невдачі. Краще подумайте про те, що потрібно зробити, щоб домогтися бажаного результату.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.