RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 2 травня: Ракам доведеться поборотися за успіх, а Риб чекають розчарування

Настрій буде кардинально змінюватися щогодини практично у всіх знаків Зодіаку. Хочете знати, що вас чекає 2 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може розраховувати на успіх, кого будуть дратувати дрібниці, а кого чекає непередбачувана зміна планів.

Овен

Представники цього знака можуть сміливо братися за будь-які справи, адже на вас чекає практично гарантований успіх. Але не потрібно розраховувати тільки на удачу, перемога прийде тільки в тому випадку, якщо ви докладете достатньо зусиль.

Телець

Тельці будуть не дуже товариські. Ви будете злитися через дрібниці, тому варто контролювати свій настрій. Роздратування відступить лише в тому випадку, якщо ви самі будете стежити за своїми поривами. Не піддавайтеся негативу.

Близнюки

Ваші плани можуть несподівано змінитися. Будьте готові діяти активно і адаптуватися до ситуації. Послухайте своє серце, воно підкаже правильний хід. Також варто приділити час здоров'ю, вам пора виспатися і набратися сил.

Рак

День буде вдалим, але тільки в тому випадку, якщо ви готові проявити наполегливість і попрацюєте. Лінь не допоможе домогтися бажаного. Якщо дозволите собі здатися, вашу мету отримає хтось інший, більш активний і напористий. Воно вам треба?

Лев

Для ділових переговорів зараз період буде вкрай сприятливим. А ось особисті розмови краще вести акуратно, підбираючи слова і продумуючи відповіді. Пам'ятайте, що люди не завжди готові до однозначної щирості. Не тисніть на них.

Діва

Ваша головна мета може виявитися не так близька, як вам би того хотілося. Варто зібратися і вирішити, якими справами зайнятися в першу чергу, а які відкласти на потім. Не провокуйте оточуючих на конфлікт, ви зараз можете мислити категорично.

Терези

Не найкращий час для експериментів. Вашу енергію варто направити в якесь більш безпечне і спокійне русло. Вдома потрібно діяти мудро, не квапте ваших близьких і не тисніть на них. Ви не можете бути розумнішими за всіх, пам'ятайте про це.

Скорпіон

День буде досить спокійним, тому можна зайнятися як важливими справами, так і чимось більш плавним. Важливо не робити занадто різких кроків, щоб не порушити стабільні хвилі навколо. Ви можете бути дратівливі, заспокойтеся.

Стрілець

Домогтися успіху зможуть тільки ті представники знаку, що не побояться активно діяти. Не приховуйте свій потенціал, розкрийте себе, покажіть, на що здатні. Навіть якщо затія завершиться невдачею, ви отримаєте цінний досвід.

Козеріг

Ви будете на межі нервового напруження. Не зривається і не кидайте розпочаті справи. Близькі можуть приймати рішення, які вам не сподобаються, але вам варто їх вислухати. Тільки разом ви зможете знайти найвірніше рішення нових завдань.

Водолій

Вірогідні вдалі комерційні угоди. Прості шляхи не для вас, ви будете шукати оригінальні способи досягнення мети. І цей варіант спрацює, люди з боку помітять ваше неординарне мислення і цікавий підхід до різних питань.

Риби

День багатообіцяючий, але не стримує цих обіцянок. Ви можете наповнитися раптової надією і тут же розчаруватися. Не поспішайте надягати рожеві окуляри, краще тверезо оцінювати ситуацію. Так ви вбережете свої нерви.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.