RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 4 травня: Тельцям доведеться попрацювати, а Ракам краще нічого не робити

Тільки самі терплячі і наполегливі зможуть домогтися бажаного в цей день. Хочете знати, що вас чекає 4 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде простіше дістатися до мети, хто повинен серйозно попрацювати, а кого чекають нездійснені бажання і зміни в житті.

Овен

Овнам буде простіше всіх досягти своїх цілей в цей період. Але не варто покладатися тільки на удачу. Якщо будете лінуватися і пускати події за течією, ризикуєте поступитися своїм місцем під сонцем комусь менше везучому, але більш старанному.

Телець

Представникам цього знака потрібно активно попрацювати. Справи, заплановані на цей день, дуже важливо завершити вчасно. Не дозволяйте собі відкладати їх в дальній ящик, це може принести вам чимало проблем в майбутньому.

Близнюки

Близнюків можуть сильно засмутити нездійснені бажання. Ймовірно, вам доведеться змиритися з тим, що ви не можете отримати те, чого хочете. У всякому разі, прямо зараз. Це принесе у ваше життя зміни, які пізніше подарують вам нові яскраві враження.

Рак

Ракам в цей день краще не займатися ніякими серйозними справами. Розваги, відпочинок, зустрічі з близькими людьми - ось, що вам необхідно. Відмовтеся від завдань, які можуть почекати, і просто поживіть в своє задоволення.

Лев

День буде не важким, але і не дуже цікавим. Можливо, ви будете трохи заздрити своїм знайомим, які діляться враженнями про якісь події. Ваше життя може здатися одноманітним, але пам'ятайте, що це тільки ілюзія.

Діва

У цей день ви особливо успішні в роботі. Діви зможуть не тільки самі закінчити розпочаті справи, але і допомогти оточуючим. Також ви будете на вершині емоційної хвилі, в хорошому сенсі цього слова. Ваш настрій допоможе розвеселити не тільки вас, але і близьких.

Терези

Це хороший період для вирішення фінансових проблем. Порахуйте прийдешні витрати і продумайте, як розподілити все так, щоб точно не залишитися в програші. У справах романтичних не варто нікуди поспішати. Ваша половина сама проявить ініціативу.

Скорпіон

Не варто зараз братися за дуже сміливі ділові проекти. Ви можете засумніватися в собі в самий невідповідний момент, це спричинить за собою повний провал вашого плану. Краще повернутися до цих завдань, коли ви повернете свою впевненість.

Стрілець

Розваг буде мало, важливих справ - багато. Це навряд чи сподобається комусь із Стрільців, але зараз важливо зібратися і не дозволяти собі злитися. Якщо почнете зриватися, будете переробляти все по кілька разів. Це тільки сильніше вас засмутить.

Козеріг

Невелика подорож однозначно піде вам на користь. Заплануйте поїздку на найближчий час, вам не завадить відволіктися і змінити обстановку. І поменше думайте про роботу, відволікайтеся від справ, коли можете ними не займатися.

Водолій

У розвагах потрібно знати міру. А ось в справах важливо діяти альтруїстично, не чекаючи нагороди за свою працю. Зірки самі подбають про те, щоб ви отримали свої плоди. Не заважайте їм діяти і просто робіть, що вважаєте за потрібне.

Риби

Для Риб день буде самим звичайним і рівним. Не варто чекати від нього яскравих вражень. Але пам'ятайте, що ви завжди можете створити щось класне своїми руками. Якщо буде нудно, просто зробіть щось нове, незвичайне і сміливе.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.