RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гороскоп на 11 травня: протиріччя у Тельців і несподіванки у Водоліїв

День буде наповнений емоційними стрибками. Хочете знати, що вас чекає 11 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде важко тримати себе в руках, хто поступиться перемогу конкуренту, а для кого відкриються нові можливості.

Овен

Для представників цього знака день буде не найлегшим. Вас чекають емоційні гойдалки, тримати себе в руках і не зриватися буде непросто. Нагадуйте собі, що хамство і скандали ніколи нічого не вирішують в кращу сторону.

Телець

Для вас настає час протиріч. Через внутрішню невпевненість ви можете легко здатися, але робити цього не варто. Ймовірно, вам доведеться поступитися і програти суперникові. Приймайте свою поразку гідно, воно багато чому вас навчить.

Близнюки

Близнюків чекають нові яскраві можливості, важливо встигнути їх побачити й використати. Пробуйте нові справи і не опускайте руки. Також варто зайнятися своїм тілом, через сидячого способу життя у багатьох представників знаку може бути слабкість і сонливість.

Рак

Ваше дружелюбність допоможе зберегти гармонію в колективі і вдома. Також є шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи відразу.

Лев

Інтуїція може вас підвести, тому не дійте спонтанно. Велика ймовірність здійснення найрізноманітніших помилок. Продумуйте все ретельно і акуратно.

Діва

Вас чекає буря приємних емоцій. Швидше за все, вам доведеться зіткнутися з несподіваними, але дуже радісними новинами. Не впадайте в ейфорію, а й відгороджуватися від веселощів не варто. Просто насолоджуйтеся хвилями позитиву навколо.

Терези

Ви можете швидко домогтися успіху, використовуйте це на особистому і робочому фронтах. Тільки не робіть того, про що можете потім пошкодувати. Також не забувайте, що у оточуючих людей теж є почуття.

Скорпіон

Злитися на себе - абсолютно марна затія, враховуючи нинішні обставини. Краще проаналізуйте свої вчинки і почуття, тоді зможете знайти відповідь на свої питання. І зрозуміти, як можна все виправити і не повторити помилок у майбутньому.

Стрілець

У першій половині дня Фортуна буде на вашому боці, скористайтеся цим, щоб закінчити намічені справи і закрити важливі питання. У другій половині краще зайнятися чимось спокійним і заспокійливим.

Козеріг

Для вас цей час тепла, затишку і приємною балаканини. Радості буде чимало, яскравих емоцій - теж. Тому не поспішайте братися за нові справи, просто дайте потоку нести вас. Близько будуть вас радувати, відповідайте їм тим же. І підтримуйте їх.

Водолій

Не варто засмучуватися через минулих невдач, адже нові звершення тільки попереду. Не бійтеся зробити крок у невідомість, саме там може ховатися ваша справжня дорога. Якщо будете досить напористі і впевнені в собі, зможете злетіти.

Риби

В цей день вам краще думати, а не робити. Прорахуйте все стратегії, пропишіть ваші плани, але не дійте спонтанно. Будьте обережні в прийнятті рішень, так як можете легко оступитися, якщо будете діяти необдумано.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.