RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 12 травня: Дівам не варто себе критикувати, а Козерогів чекають зміни

Не поспішайте в цей день приймати рішення. Хочете знати, що вас чекає 12 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде просто переступити через перешкоди, у кого виникнуть проблеми з самооцінкою, а хто зможе швидко заробити.

Овен

Для вас день буде не найлегшим, перешкоди будуть з'являтися з усіх боків. Але ваша внутрішня впевненість допоможе легко з ними впоратися. Це принесе корисні плоди, люди стануть ставитися до вас з великою повагою.

Телець

Тельці можуть стати уразливі, особливо в спілкуванні з начальством і з протилежною статтю. Ваша самооцінка сильно опуститься, тому особисті конфлікти буде вирішити непросто. Нагадуйте собі, що ви сильніше, ніж думаєте зараз.

Близнюки

Не ризикуйте і не кидайтеся у вир. Якщо це не стосується фінансових авантюр. Зараз ви легко зможете отримати велику суму, якщо вчасно зробите вірну ставку. Не відмовляйтеся від ризику, але не забувайте продумувати всі деталі.

Рак

Займіться тим, що вмієте по-справжньому добре. І не шкодуйте сил, тоді ви зможете швидко досягти вражаючих результатів. Якщо хочете спробувати щось нове, можна почати це вже зараз.

Лев

Ви зможете легко впоратися з діловими питаннями, також на особистому фронті справи підуть в гору. Ваш обранець буде приємно вас радувати, домашнє вогнище стане тепліше. Але не забувайте підкидати в нього дрова.

Діва

Ви звикли відстоювати свою позицію, але іноді потрібно йти на поступки. Не будьте занадто категоричні і зможете домогтися набагато більшого. Також не варто надмірно себе критикувати, ваша тяга до досконалості може бути гіпертрофована.

Терези

У Терезів настає період, коли потрібно подумати про сім'ю. Роботу потрібно відкласти, вона нікуди не дінеться. А ось ваші відносини з близькими можуть зіпсуватися, якщо ви не будете їх підтримувати. Не забувайте, що від вас залежить багато чого.

Скорпіон

Не судіть оточуючих дуже суворо. Люди не завжди можуть відповідати вашим стандартам. Якщо чиєсь поведінка викликає у вас обурення, постарайтеся поговорити з людиною і з'ясувати причину його вчинків. І слухайте уважно.

Стрілець

Саме час почати імпровізувати. Не бійтеся діяти імпульсивно, ваше серце підкаже вам вірний шлях. Не втрачайте голову, але і не зачиняйтеся від раптових поривів і ідей.

Козеріг

Вас надихають довгострокові плани і перспективи, і не дарма. Попереду чимало цікавого. Але прямо зараз десь може відбуватися щось, що змусить ваші ідеї трохи змінитися. Пам'ятайте, що реальність грає за своїми правилами.

Водолій

Здається, що ситуація нарешті прояснилася і вже нічого не може вас здивувати. Але немає. Вас чекає сильний емоційний переворот, який змусить переглянути погляди на дуже багато речей. Ви просили змін? Тоді готуйтеся зустрітися з ними віч-на-віч.

Риби

У першій половині дня не варто займатися реалізацією давніх планів. Але ближче до полудня ситуація зміниться і час стане сприятливим для будь-яких справ. Приділіть увагу здоров'ю і спілкуванню з близькими.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.