RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 13 травня: Терезам не можна починати відносини, а Стрільцям захочеться веселощів

Настає сприятливий час для спілкування, в абсолютно різних сферах і колах. Хочете знати, що вас чекає 13 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають проблеми зі здоров'ям, а хто зіткнеться з труднощами на роботі.

Овен

Овни можуть раптово захворіти. Слідкуйте за станом свого здоров'я, щоб потім не довелося лікуватися. Вітаміни, потрібна кількість води, правильне харчування, свіже повітря, сон - ці речі зараз повинні стати вашими кращими друзями.

Телець

Тельцям буде непросто розібратися з робочими справами. Труднощі будуть чекати за кожним кутом, і позбутися від них буде непросто. Попросіть допомоги у більш досвідчених колег, також хорошою ідеєю буде командна робота.

Близнюки

Для представників цього знака день буде не найприємнішим. Але отриманий досвід стане дуже важливою опорою в майбутньому, тому цінуєте його і намагайтеся вивчити як можна більше. Не бійтеся ризикувати, зараз результат вартий витрачених сил.

Рак

Труднощі зараз неминучі, але ви відмінно з ними впораєтеся. Проявіть свої лідерські якості, вони в цей період будуть особливо затребувані. Люди готові йти за вами, але задумайтеся, чи в правильному напрямку ви їх ведете?

Лев

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Діва

День буде легким і приємним. Ви будете пурхати по своїх справах, з одного місця на інше. Але точно з такою ж легкістю вас може понести поривом випадкового вітру. Тримайте курс, інакше не зможете знайти дорогу назад. Не втрачайте пильність.

Терези

В цей день вам не варто зав'язувати нові стосунки. Також краще не заводити нових знайомств і не планувати важливі зустрічі. Ваші комунікативні навички не в кращій формі, тому зараз не варто користуватися ними без необхідності.

Скорпіон

Аналізуйте все, що відбувається, зараз вас можуть спробувати обдурити. Не упускайте з виду ніякі дрібниці, інакше можете запросто залишитися в дурнях. Увага, увага і ще раз увага! Це найголовніше в цей період.

Стрілець

Для Стрільців день буде приємним і веселим. Але ви будете не дуже продуктивні в важливих справах. Вам буде хотітися гуляти, розважатися і займатися чим завгодно, крім роботи. Якщо можете взяти вихідний, постарайтеся це влаштувати.

Козеріг

Вас чекають зовсім несподівані успіхи в нових справах. Ловіть хвилю і намагайтеся отримати максимум досвіду і користі від цього періоду. Давні плани краще закінчити вчасно, не відкладайте справи. Ваші емоції також можуть бути нестабільні.

Водолій

Для Водоліїв цей час буде наповнений внутрішніми конфліктами і переживаннями. Вам потрібно навчитися знаходити гармонію в цьому стані, тільки так ви зможете нарешті перестати себе накручувати і постійно хвилюватися.

Риби

Вам буде непросто, так як навколо раз у раз виникатимуть проблеми. Розбіжності з керівництвом, неправильно поставлені завдання, недомовленості і непорозуміння - все це навалиться важким тягарем. І розчавить вас, якщо ви його не відпустите.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.