RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Водоліям потрібно стримувати обіцянки, а Риби будуть ігнорувати здоровий глузд

Настає гарний час для прояву будь-яких почуттів. Хочете знати, що вас чекає 24 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто знайде нових союзників, у кого з'являться цікаві пропозиції, а кого чекає гармонія у всьому.

Овен

Вам варто уникати інтриг і бути собою. Це допоможе залучити нових союзників і отримати необхідну підтримку в різних справах. У представників знака, які хочуть змінити обстановку, з'явиться шанс це зробити.

Телець

Для Тельців день буде наповнений цікавими пропозиціями. Вам будуть легко даватися будь-які переговори, тому не варто тримати свою думку при собі. Сміливо висловлюйте людям свої думки і ідеї, але пам'ятайте про ввічливість.

Близнюки

Близнюки будуть занадто зациклені на своїх справах і почуттях. Але навколишні поставляться до цього з розумінням. Ви можете добитися професійних і особистих успіхів, також зараз буде легше налагодити гармонію навколо і всередині себе.

Рак

День буде не дуже продуктивним. Занадто багато часу доведеться витратити на розмови, які ні до чого не приведуть. Ви можете помітити цікаву можливість швидко заробити, не втрачайте її занадто швидко.

Лев

Не поспішайте приймати рішення, коли справа стосується робочих поїздок та професійних планів. Обміркуйте всі пропозиції, порадьтеся із знаючими людьми. Не ризикуйте, якщо розумієте, що на кону занадто багато.

Діва

Ви можете досягти успіху практично в будь-якій справі. Ваше вміння швидко вчитися допоможе адаптуватися до ситуації і закінчити якийсь непростий проект. Ви будете діяти мудро і поступово, тому ймовірність помилок зведеться до нуля.

Терези

Для Терезів день буде не найприємнішим, особливо вдома. У сім'ї можуть з'явитися розбіжності, ви відчуєте, що втрачаєте авторитет. Поговоріть з близькими людьми, попросіть їх пояснити свою позицію. І не робіть поспішних висновків.

Скорпіон

Скорпіони в цей час будуть насилу знаходити спільну мову з оточуючими. Вам буде непросто зберігати спокій і не вплутуватися в скандали. Намагайтеся тримати себе в руках, негативні хвилі скоро вщухнуть і все повернеться на свої місця.

Стрілець

Вам може захотітися наслідувати чужому прикладу, так як власні успіхи здадуться занадто маленькими. Не варто цього робити, адже ваш шлях - тільки ваш. Ті помилки, які вам зараз здаються фатальними, пізніше стануть досвідом.

Козеріг

У Козерогів вийде показати свої найкращі якості. Це не залишать без уваги навколишні, ви зможете розташувати до себе практично будь-кого. Варто звернути увагу на особисті справи, робота поки може трохи почекати.

Водолій

Для Водоліїв настане час, коли важливо пам'ятати про власні слова. Не давайте обіцянок, які можете не виконати, особливо це стосується особистого життя. Ваша кохана людина може дуже засмутитися, якщо ви її підведете.

Риби

Вам варто було б зосередитися на роботі і важливих завданнях, але ви віддаєте перевагу тому, щоб просто плисти за течією. Ігнорування здорового глузду і очевидних фактів ніяк не допоможе вам переступити через труднощі. Думайте головою.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.