RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Гороскоп на завтра: романтичні сплески у Стрільців і везіння у Риб

День буде наповнений любовними переживаннями і несподіваними сплесками емоцій. Хочете знати, що вас чекає 20 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути сміливішими, кого чекають романтичні пригоди, а кого буде супроводжувати удача.

Овен

Почніть отримувати задоволення від того, що відбувається навколо. Вам тільки здається, що все якось не так. Насправді, ви просто не помічаєте багатьох чудових речей. А варто було б, вони дуже знадобляться в майбутньому.

Телець

Наберіться рішучості і не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані, день буде сповнений протиріч. Не тримайте все всередині, інакше ризикуєте зірватися і накликати неприємності.

Близнюки

Жага до нових свіжих вражень може завести вас в глухий кут. Також буде загострена увага з боку протилежної статі, будьте готові до цього. Не варто нехтувати мудрими порадами, ви зараз можете діяти не надто розумно.

Рак

Зараз вам буде дуже хотітися любові, і все в ваших руках! Романтичне побачення, зізнання у почуттях або навіть пропозиція руки і серця - все це у вас вийде. Важливо тільки набратися сміливості і не боятися невдач.

Лев

Ваші комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті. Зірки радять присвятити цей час налагодженню відносин з оточуючими і близькими. У професійному плані, ваші амбіції і лідерські якості привернуть увагу колег і будуть гідно винагороджені.

Діва

Не намагайтеся встигнути все і одразу, так ви запросто можете заплутатися і втратити важливі деталі. Зараз вам варто знайти час на спілкування з близькими людьми, це допоможе відволіктися і "розвантажити" голову. Не забувайте, що ваші емоції впливають на тих, хто вас любить.

Терези

Ваші недоброзичливці зараз дуже пильно за вами спостерігають. Але не дайте цій публіці збити вас з курсу. Навпаки, нехай "глядачі" побачать вашу привабливість у всій красі. Збийте їх з пантелику своєю впевненістю і чарівністю.

Скорпіон

Гарненько продумайте ваш бюджет, так як скоро можуть трапитися незаплановані витрати. Швидше за все, вони будуть приємними, але вам все ж варто підготуватися, щоб не залишитися без грошей.

Стрілець

Зараз ви будете особливо привабливі в очах протилежної статі. Тому варто бути обережними, бурхливі сплески пристрасті можуть затуманити ваш розум. Не забувайте міркувати логічно і зважувати всі деталі своїх вчинків.

Козеріг

Зараз вир подій захоплює і змушує жертвувати заради досягнення бажаного, але не дозволяйте йому відбирати у вас те, що вам дороге. Пам'ятайте, що саме ви є господарем ситуації. І ви цілком можете тримати все під контролем.

Водолій

Зараз ви випадаєте з центру загальної уваги. Але не варто засмучуватися, це можна використовувати, щоб поспостерігати за оточуючими. Не будьте зараз занадто довірливі, люди багато говорять за спиною.

Риби

Ви зараз можете бути дуже удачливі, користуйтеся цим з розумом. Якщо сьогодні до вечора ви добре продумає плани на найближче майбутнє, зможете реалізувати навіть найсміливіші ідеї. Причому зовсім скоро.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.