RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Близнюкам не можна чіплятися за звички, а Ракам потрібно поберегти здоров'я

Зараз всім потрібно звернути увагу на свій організм. Хочете знати, що вас чекає 30 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають складні справи, кому потрібно почати щось нове, а хто повинен піти до лікаря.

Овен

Не порівнюйте себе ні з ким, це тільки ще сильніше зміцнює вашу невпевненість. Краще подумайте, як вам стати краще в справах, які ви і так добре вмієте. Таким чином ви досягнете успіху. А ось зайва самокритика вас затягне на дно.

Телець

Тельців чекає безліч цікавих і складних справ. Вам точно буде не нудно, а й нерви доведеться трохи витратити. Не звертайте уваги на власну невпевненість в своїх силах, ви зараз самі себе намагаєтеся збити зі шляху.

Близнюки

Чи не чіпляйтеся за старі звички. Якщо не почнете щось нове, якщо нічого не зміните, не зможете домогтися цілей. Ви самі тягнете себе на дно, вантаж старих поглядів не дає вам йти вперед. Задумайтеся про це і зробіть висновки.

Рак

Побережіть своє здоров'я, пройдіть лікарів, якщо давно збираєтеся це зробити. Не зайвим буде провести плановий огляд організму. Також варто пити більше води і виключити кофеїн і сигарети. Ваше тіло просить подбати про нього.

Лев

Не варто братися за кардинально нові справи, краще подумайте, як урізноманітнити те, що у вас вже є. Якщо хочеться змін, змініть на краще вже наявну ситуацію. Не завжди повна зміна декорацій змінює картину того, що відбувається.

Діва

Чи не тікайте від своїх прямих обов'язків. Звичайно, вам хочеться займатися чимось веселим і цікавим, але звичайні справи самі себе не закінчать. Завершіть спочатку те, що не вирішиться без вас, і тільки потім беріться за розваги.

Терези

Продовжуйте рухатися в собственномм напрямку. Ваш курс виявиться вірним, якщо ви не будете з нього сходити. Пам'ятайте, що будь-які перешкоди на шляху до мети даються нам для перевірки нашої стійкості. Якщо не злякалися труднощів, все буде добре.

Скорпіон

Нехай зараз ви і не на висоті, але зовсім скоро ситуація кардинально зміниться. Якщо прикладіть певні зусилля, зможете наблизитися до бажаного досить швидко. У ваших руках ваше найближче майбутнє, дійте активно.

Стрілець

Вам доведеться бути гнучкими, інакше все просто почне валитися з рук. Пам'ятайте, що з будь-якої ситуації є кілька виходів, завжди існують різні варіанти розвитку сюжету. І багато що залежить саме від вас, від вашої поведінки і мудрості.

Козеріг

Не варто занадто критично до себе ставитися. Ви займаєтеся тим, чим вважаєте за потрібне, робіть це з самовіддачею. Тоді результат не змусить себе чекати. Що стосується ваших сумнівів у своїй привабливості, вони тільки у вас в голові. Розберіться з ними.

Водолій

Не соромтеся перепитувати і перевіряти ще раз, як виконуються ваші прохання і доручення. Іноді люди можуть просто забути щось зробити, або виконати завдання не дуже якісно. У ваших інтересах особисто все проконтролювати, щоб уникнути плутанини.

Риби

Вам доведеться прийняти важливе рішення, яке вплине на хід подій. Буде страшно, але зробити крок все-таки варто. Вам може здатися, що ви одні на своєму шляху. Але союзники просто поки не дають про себе знати. Вони з'являться як тільки будуть вам потрібні.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.