RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Гороскоп на завтра: у Овнів все буде йти наперекосяк, а Раки будуть сумніватися в людях

День буде наповнений переживаннями і сумнівами. Хочете знати, що вас чекає 1 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають складні розмови, хто буде невпевнений у собі, а кому потрібно багато попрацювати.

Овен

У представників цього знака весь день буде йти наперекосяк. Все, за що ви беретеся, немов саме розвалюється. Так буває через сильний вплив негативних вібрацій. Вам потрібно розслабитися і дозволити своєму розуму насититися позитивною енергією.

Телець

Потрібно гарненько задуматися про події свого минулого. Проаналізуйте власні вчинки, їх наслідки, подумайте, як вам не повторити свої помилки. І тільки після цього дійте і приймайте будь-які рішення.

Близнюки

Ваші обмани можуть легко розкритися. Навіть якщо ви збрехали про щось незначне, люди можуть дізнатися правду і втратити до вас довіру. Краще розкажіть про все самі, поки не попалися на гарячому. Так ви збережете образ порядної людини.

Рак

Не вірите комусь? Поговоріть з цією людиною, а не влаштовуйте стеження в стилі Шерлока Холмса. Якщо близька людина дізнається, що ви копалися з його речах або читали його листування, він стане ставитися до вас зовсім інакше. Пам'ятайте про це.

Лев

Для вас цей день буде сприятливим для спілкування і робочих зустрічей. Також не зайвим буде поспілкуватися зі старими знайомими, вам не завадить думка з боку. Попросіть поради у тих, в кого бачите авторитет, це допоможе розібратися в важливій справі.

Діва

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевнені в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся видимих успіхів на роботі. Це викликає злість і неприйняття у недоброзичливців. Будьте уважні, вони можуть будувати вам підступи.

Терези

Подумайте і вирішіть самі, що саме ви робите правильно, а в чому помиляєтеся. Поки ви самі не визнаєте свої помилки, нічого не зміниться. Неможливо бути ідеальним, ви прекрасно про це знаєте. Уйміте свою гординю поки вона вам не нашкодила.

Скорпіон

Валятися весь день на дивані, звичайно, приємно, але це так само сприяє гальмуванню реалізації ваших планів. І збільшення обсягу стегон. Не лінуйтеся занадто довго, пам'ятайте, що все добре в міру. У тому числі і відпочинок від проблем і справ.

Стрілець

Не беріть на себе відповідальність за чужі вчинки. Свій мозок, як то кажуть, в чужу голову не вкладеш. Навіть якщо вам здається, що ви точно знаєте, як краще, інша людина може з вами не погодитися. І він має на це повне право.

Козеріг

Приділіть час рідним, робота може і почекати. Вам просто необхідне перезавантаження в колі сім'ї. Близько зможуть розвеселити вас і відвернути від проблем, які не дають вам вдихнути на повні груди. Візьміть додатковий вихідний.

Водолій

Для вас день буде спокійним, ви можете повністю розраховувати на своїх союзників. Все буде йти плавно і приємно, тому не напружуйте себе зайвими роздумами. Зараз можна просто розслабитися і видихнути, дозвольте собі це.

Риби

Дотримуйтесь раніше продуманим планом. Багато хто може не схвалити ваших рішень, але вам варто проявити стійкість і донести свою точку зору. Наберіться терпіння, великі справи не робляться миттєво. І не забувайте іноді відпочивати і відволікатися, інакше перегорить.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.