RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Діви повинні довіряти інтуїції, а Риби можуть сильно втомитися

У цей період важливо налагодити всі свої справи. Як особисті, так і ділові. Хочете знати, що вас чекає 5 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно попросити допомоги, кому краще відкласти важливі завдання, а хто повинен змінити свій спосіб життя.

Овен

Цей час насичений цікавими і складними подіями. Якщо потрібно, зверніться за допомогою до людей більш досвідчених і розважливих, вони підкажуть правильні рішення. В любовній сфері вас чекають непорозуміння, постарайтеся пояснити себе і не робити дурниць.

Телець

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також в цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Близнюки

Якщо ви хотіли змінити свій спосіб життя, варто почати зараз. Відмовтеся від шкідливих звичок і займіться своїм здоров'ям. І не перенапружуйтеся, ваш організм зараз потребує перезавантаження і достатньої кількості відпочинку.

Рак

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Раків-щасливців буде шанс отримати роботу мрії.

Лев

Леви зараз можуть сердитися на дрібниці. Не варто витрачати свою енергію на невеликі неприємності або речі, які від вас не залежать. Навколо відбувається маса хороших подій, але ви не помічаєте їх через зацикленість на поганому. Відкрийте очі і ви одразу побачите, як позитивно все складається.

Діва

Гарний час для виконання завдань, які ви давно намітили, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за абсолютно нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішнього голосу.

Терези

Вам хочеться пригод, тому ви можете робити вчинки, які зазвичай вам не властиві. Вийміть з цього корисний досвід і знання, і постарайтеся не наламати дров. Гарною ідеєю буде зміна іміджу, але будьте готові до несподіваного результату.

Скорпіон

Вірогідне неприємне або навіть незручне становище. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть ранить. Розберіться спочатку в собі, і тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Стрілець

Вирішення фінансових питань зараз буде даватися вам легко. Розберіться з боргами і плануванням витрат, це допоможе уникнути неприємностей надалі. Якщо ви вважаєте, що зараз варто заощадити, порахуйте все і розберіться, як отримати необхідне.

Козеріг

Переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі сумувати, в хорошому настрої ви зможете досягти бажаного.

Водолій

Хороший день для вирішення робочих питань, підписання контрактів, обговорення нових проектів. Навіть якщо ніхто не вірить в успіх якоїсь вашої прави, не здавайтеся. Пізніше ви на ділі доведете людям свою правоту.

Риби

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем та завдань, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще взяти додатковий вихідний.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.