RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 4 вересня: Терезів потягне в авантюри, а Риби можуть кинутися у вир

Зараз потрібно направити свої сили на завершення розпочатих справ. Хочете знати, що вас чекає 4 сентября? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто подумати про фінанси, хто знайде вихід з непростої ситуації, а у кого з'явиться шанс втекти від проблем.

Овен

Не біжіть перед паровозом. Ви намагаєтеся встигнути все і скрізь, але так не вийде. Хапаючись за усі справи одночасно ви тільки зменшуєте свої шанси завершити всі завдання вчасно. Планування - саме воно зараз вам необхідно.

Телець

Нехай злі язики і говорять про ваші плани неприємні речі, це ніяк не позначиться на реальному положенні справ. Ви сильні, впевнені в собі, ви налаштовані на результат. І саме тому багато людей просто вам заздрять.

Близнюки

Ваша двоїста натура зараз буде вести себе дуже цікаво. Вона почне підказувати вам вкрай контрастні варіанти розвитку подій. І найкумедніше те, що кожен з них буде по-своєму правильним. Робіть вибір серцем.

Рак

Вам потрібно серйозно подумати про своє фінансове становище. Навіть заплановані витрати зараз можуть почати виходити з під контролю. А вся справа лише в тому, що ви не слідкуєте за своїми імпульсами. Зверніть на них увагу.

Лев

Любовна сторона вашого життя зараз просто вирує яскравими фарбами. Якщо тільки ви дозволите своєму внутрішньому романтику вирватися на волю. Не тримайте емоційні пориви в собі. Комусь вони дуже потрібні.

Діва

Ви зможете знайти вихід з непростої ситуації. Ваша мудрість допоможе впоратися з усіма труднощами. Це принесе не тільки полегшення, але і задоволення вашому внутрішньому перфекціоністу. І ви зможете розслабитися.

Терези

Ваша натура так і тягне вас в нові пригоди і авантюри. А вся справа в тому, що в глибині душі ви намагаєтеся втекти від якогось почуття. Воно не відпускає вас, змушує впадати в крайнощі. Знайдіть причину цього стану. І постарайтеся бути чесні з собою.

Скорпіон

У вас буде чудовий шанс втекти від проблем. Але чи варто ним скористатися? Якщо вирішите вибрати легкий шлях, збережете якусь частину своїх нервових клітин. Однак, якщо ви підете по важкій дорозі, вас чекають набагато більш цікаві результати.

Стрілець

У ваших чарах можна купатися, як у басейні. Ви прямо таки випромінює позитивну енергію, тому людям з вами дуже комфортно. Подумайте, в якій сфері ця якість може стати вам у нагоді особливо сильно?

Козеріг

Ваші дії зараз не зовсім розумні. Ви намагаєтеся імпровізувати, а треба робити все зовсім навпаки. Вам необхідний чіткий план дій. Інакше ви так і продовжите розпорошувати свої сили на різні дрібниці.

Водолій

Вітаємо! Ви нарешті впоралися з дуже важливим завданням і можете дозволити собі просто насолодитися періодом затишшя. Використовуйте цей час, щоб краще зрозуміти себе і накопичити побільше приємних спогадів.

Риби

Не кидайтеся у вир з головою, там можуть чекати такі чорти, про яких ви навіть не здогадуєтеся. Ваші власні страхи можуть затягнути вас на дно. Не дозволяйте їм маніпулювати вашою свідомістю, будьте господарем ситуації.

Гороскоп на вересень: пригоди у Водоліїв і гордість у Козерогів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.