RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 вересня: у Дів імовірні невдачі, а Риби можуть виконати давні бажання

В цей день у багатьох може загостритися шосте чуття і тяга до спогадів. Хочете знати, що на вас чекає 23 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кого захлиснуть емоції, а хто може дозволити собі просто побайдикувати.

Овен

Овнам зараз не можна діяти в поспіху. Ви можете піддатися імпульсу, цього робити не можна. Емоції зашкалюють у вас з усіх боків, використовуйте їх як джерело натхнення. А на недоброзичливців просто не звертайте уваги.

Телець

Не дозволяйте старим спогадам вас контролювати. Ви самі вирішуєте, яким буде ваше майбутнє, пам'ятайте про це. Емоції можуть вселяти вам помилкові надії, не можна на них спиратися. Не бійтеся діяти рішуче і говорити людям, що ви думаєте насправді.

Близнюки

Вам не завадило б просто побайдикувати. Закінчіть роботу і розслабтеся. Просто не робіть нічого, що вам неприємно. Це піде на користь вашій внутрішій рівновазі. Також добре б провести час з близькими людьми.

Рак

Тільки спокій зараз допоможе вам утриматися на плаву. Ваші стрибки настрою можуть серйозно зіпсувати всі плани, не піддавайтеся їм. Також не варто реагувати на образливі висловлювання сторонніх людей. Будьте мудрішими.

Лев

Вас чекають неприємні помилки і промахи. Ви будете думати, що робите все вірно, але ситуація може різко змінитися і ваші плани доведеться коригувати. Дійте і мисліть гнучко, не прив'язуйтеся до одного конкретного сприйняття того, що відбувається.

Діва

Зараз можливі невеликі втрати і невдачі. Враховуйте це, приймаючи важливі рішення. Великі покупки здійснювати можна, але робити це потрібно вдумливо, без імпульсів. І не забувайте про родинне вогнище.

Терези

Представникам цього знака краще розслабитися і не дуже багато працювати. Якщо ви хотіли приділити час дивану і улюбленій книзі - зараз ідеальний момент для такого дозвілля. Вам потрібно перезавантажитися і як слід набратися сил.

Скорпіон

Вас чекають складні завдання, але ви зможете легко з ними впоратися, якщо проявите кмітливість. Обмірковуйте наступні кроки, щоб не потрапити у пастку. Задумайтесь, чи немає справ, які давно пора привести в порядок?

Стрілець

Для представників цього знака настає період удач і перемог. Ви можете випередити своїх конкурентів, якщо не будете лінуватися і прикладете необхідні зусилля. Не здавайтеся, ви перебуваєте в одному кроці від фінішної прямої.

Козеріг

Для вас це сприятливий день, ви зможете подолати будь-які перешкоди. Сміливо беріться за будь-які починання і не бійтеся діяти. На любовному фронті вас також чекають успіхи і перемоги, тому будьте сміливіше.

Водолій

Водоліїв буде сильно дратувати відсутність будь-яких цікавих занять і можливості проявити себе. Ви можете хотіти кинутися в якусь крайність просто через нудьгу. Важливо пам'ятати про відповідальність і не робити дурниць.

Риби

Дружелюбність Риб допоможе їм зберегти гармонію в колективі і вдома. Також зараз у вас є хороший шанс втілити в реальність давні бажання, скористайтеся цією можливістю мудро. Не поспішайте закінчити всі справи одразу, інакше наробите помилок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.