RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 11 жовтня: Скорпіонів чекають любовні пригоди, а Козероги повинні довіряти інтуїції

Сьогодні потрібно максимально відкрити свою свідомість для прийому енергії зверху. Хочете знати, що вас чекає 11 жовтня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна надто напружуватися, а хто повинен переглянути свою поведінку.

Овен

Ваша делікатність допоможе уникнути конфліктів зі співробітниками та близькими. Не варто занадто сильно напружуватися, даний період не принесе бажаних результатів, а сили будуть витрачені. Краще займіться справами, які не вимагають особливих моральних зусиль.

Телець

Займіться тим, що вже заплановано. Так буде простіше потім скласти новий список занять. Не варто зараз витати у хмарах, краще скорцентріруйтесь на тому, що відбувається тут і зараз.

Близнюки

Ви занадто серйозно ставитеся до дрібниць. Варто переглянути свою поведінку і подумати, чи нікого вона не ображає. Своїми змінами настрою ви легко можете поранити оточуючих. Ваш емоційний фон скоро вирівняється, а образи залишаться надовго.

Рак

Ви намагаєтеся схопитися за кілька справ одночасно, через це виникають як внутрішні, так і зовнішні конфлікти. Розставте пріоритети і все стане на свої місця. Також не варто занадто різко реагувати на критику.

Лев

У цей період близьким особливо потрібна ваша увага. Постарайтеся провести час з сім'єю, робота нікуди не втече. Якщо є невідкладні справи, виконайте їх, а вже потім повністю поринете в домашні турботи і спілкування.

Діва

Ви можете легко знайти спільну мову з тими, з ким раніше не ладили. Використовуйте це, щоб позбутися від внутрішніх і зовнішніх конфліктів. День добре підходить для важливих справ, можете призначити на цей час ділові переговори.

Терези

Велика ймовірність суперництва з кимось, хто сильніший за вас. Наберіться терпіння, постарайтеся знайти союзників. На війні всі засоби хороші, але не дозволяйте собі підлість і підступність. Чесним шляхом ви зможете домогтися перемоги набагато швидше.

Скорпіон

День дуже гарний для любовних пригод. Якщо ви вільні, познайомтеся з кимось, хто вам сподобається. Якщо ж зайняті, влаштуйте собі та своїй половині романтичне побачення. А про роботу поки не думайте.

Стрілець

Ваша цілеспрямованість допоможе домогтися давно намічених цілей. Не зупиняйтесь, тоді зовсім скоро досягнете бажаного. Вам буде легко знаходити спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Використовуйте це з розумом.

Козеріг

Інтуїція працює чудово, не відкидайте її. Зараз ваш успіх залежить тільки від вас. Чим більше зусиль ви докладете, тим більшого зможете досягти. Не дозволяйте собі лінуватися.

Водолій

День добре підходить для спілкування, як дружнього, так і на роботі. Постарайтеся призначити якомога більше зустрічей, які можуть позитивно позначитися на вашому настрої. Слід прислухатися до порад від більш досвідчених знайомих, вони допоможуть вам уникнути помилок.

Риби

Ви сповнені енергії, тому можете досягти дуже багато чого. Зараз варто сміливо братися за будь-які справи. Але важливо, щоб вам не було нудно, інакше ви швидко перегорите. Займіться тим, що вам цікаво, тоді зможете досягти нових висот.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.