RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Весь світ буде біля їхніх ніг: названо сім знаків Зодіаку, які втілять всі мрії в 2021 році

У новому 2021 році астрологи прогнозують особливу удачу для представників деяких знаків Зодіаку. Під щасливими зорями будуть перебувати Овен, Телець, Терези, Близнюки, Лев, Стрілець, Козеріг.

Гороскоп для цих знаків опублікував сайт kleo.ru.

Овен

Представникам цього знака вже в перші місяці посміхнеться удача на професійній ниві. Можлива винагорода за виконану роботу у вигляді премії або підвищення по кар'єрних сходах. Також з'явиться можливість придбати новий будинок або квартиру, допомогу можуть надати родичі або близькі друзі. У червні Овнам доведеться відмовитися від дорогих покупок, щоб зміцнити своє фінансове становище.

Телець

Зірки обіцяють представникам цього знаку в березні цього року звершення всього раніше запланованого. Цього року вони зможуть виплатити всі свої борги. Можливе підвищення на роботі або набуття нової, високооплачуваної роботи. Гороскоп пророкує несподіваний фінансовий прибуток, якої вистачить, щоб почати власну справу. При це не варто нікому позичати гроші, навіть близьким родичам, і не просити грошей у борг. У цьому році не варто відмовлятися від чогось нового, свіжий ковток може принести фінансове благополуччя і задоволення бажань.

Терези

Цього року втіляться бажання і в представників цього знака, при цьому вони зможуть завоювати прихильність оточуючих і розширити коло спілкування. Зірки обіцяють успіх бізнесменам, агентам з продажу нерухомості і людям, які зайняті сільсько-господарською діяльністю. Пощастить також тим представникам знака, які знаходяться в органах влади або займаються політикою. При цьому астрологи не рекомендують цього року демонструвати оточуючим свої фінансові успіхи, а використовувати власні кошти необхідно з розумом - наприклад, вкласти гроші в придбання нерухомості.

Близнюки

У представників цього знака біла смуга в житті настане влітку, коли вони можуть отримати дуже вигідну пропозицію. Можливо, це буде вигідне місце на високооплачуваній роботі. Рік може стати плідним для представників цього знака, які люблять авантюри. При цьому до кінця липня потрібно уважно стежити за своїми фінансами, не витрачати гроші і не спокушатися отриманням швидкого прибутку. У фінансовому становищі Близнюків очікує поліпшення, але наприкінці року слід подумати, куди краще вкласти свої кошти.

Лев

Для представників цього знака весь рік буде успішним. Особливий успіх прийде до тих, хто займаються нерухомістю. Астрологи радять їм звернути увагу на об'єкти, які призначені для відпочинку - незабаром вони можуть принести великий прибуток. Фінансова удача цього знака буде супроводжувати до кінця року, особливо успішними виявляться два останніх місяці 2021 року.

Стрілець

Представники цього знака зможуть скористатися результатами своєї праці минулого року. У них з'явиться можливість для придбання нової нерухомості, фінансових вкладень, продажу житла і початку нових проектів. Стрільців також очікує багато витрат, наприклад, для початку трудової діяльності, відкриття нового бізнесу, облаштування свого будинку, придбання нового обладнання для роботи або придбання транспортного засобу.

Козеріг

Представники цього знака також будуть одними з найщасливіших у 2021 році. Зірки обіцяють їм справжній тріумф. Козероги зможуть пережити найбільш захоплюючий і щасливий період у своєму житті за останні п'ять років. І для цього не доведеться докладати особливих зусиль

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік стане щасливим для особистого життя відразу для чотирьох знаків Зодіаку, які можуть готуватися до весілля.