RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку чекають великі випробування в коханні - все може завершитися розривом

У середу, 20 січня, астрологи пророкують серйозні випробування в особистих відносинах для чотирьох знаків Зодіаку - Овнів, Тельців, Близнюків і Скорпіонів.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті balakovo24.

Овен

Представникам цього знака потрібно знаходити підхід до оточуючих. Люди, які до недавнього часу не відчували до них симпатії, раптом можуть стати союзниками і помічниками. Не виключено, що підтримку нададуть ті, з ким уже доводилося працювати або займатися творчістю. В любовній сфері можливе напруження емоцій, важливо пам'ятати, що грати з вогнем в цей день небезпечно. Якщо підігріти напругу там, де і без того жарко, до ночі ситуація може вийти з-під контролю. Енергію для сварки краще трансформувати в енергію пристрасті.

Телець

Тельцям слід бути уважнішими до тих, хто їм дорогий, оскільки у стосунках з близькими можуть виникати напружені моменти. Краще відкласти обговорення важливих питань і постаратися знайти спільну справу. Любовні зустрічі та бесіди не варто затягувати до вечора: чим ближче до опівночі, тим вищий ризик неприємних сюрпризів і загострення суперечок. Деструктивна енергія Тельця і його імпульсивна реакція на поведінку партнера в кінці дня почне зашкалювати.

Близнюки

Це буде чудовий день для спілкування, коли можна розповідати про свої плани, ділитися ідеями та надихати оточуючих. Можна буде знайти союзників і заручитися їхньою підтримкою, досягти компромісу з недавніми конкурентами, залучити на свою сторону людину, яка через безглуздий збіг обставин вважає себе вашим ворогом. Закоханим Близнюкам буде незатишно через напружений емоційний фон, який завадить їм розслабитися. Турбуватиме атмосфера бурі, що насувається, і підозрілості.

Скорпіон

У цей день можна обговорювати плани на майбутнє і перспективи спільної роботи з потенційними партнерами, починати нові справи. День буде непростим, але цікавим. Однак, любовне побачення краще перенести на інший час - гармонію зіпсують прикрі дрібниці. Увечері складуться передумови для романтичної ночі, але у стосунках різко зросте градус конфліктності, можливі бурхливі зіткнення з переходом на особистості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто в 2021 році зможе поліпшити своє матеріальне становище, при цьому три знаки Зодіаку вже в лютому виявляться на білій смузі життя.