RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Шість найбрехливіших знаків Зодіаку наздожене розплата в рік Бика - є тільки один шанс на порятунок

Раніше астрологи назвали чотири найбільш жадібних представників знаку Зодіаку, тепер же складений гороскоп на 2021 рік для шести з них, які найчастіше обманюють.

Відповідне передбачення опубліковано на сайті kp.ru.

Овен

У рік Бика представникам цього знаку доведеться навчитися терпінню, хоча ці уперті будуть цьому опиратися з останніх сил. Коли ж вони заспокояться, то побачать, що те, що раніше було плодом їх наполегливої боротьби, саме впало їм в руки. Бик любить терплячих і працьовитих, якщо Овнам вдасться вгамувати свою імпульсивність, то в кінці 2021 року ці фірми можуть сказати, що це був відмінний рік.

Телець

Бик і Телець, немов брати-близнюки, тому їм в 2021 році буде невимовно везти. Обгрунтованість, вміння вникнути в суть і підприємливість представників цього знака будуть підтримуватися символом року і принесуть йому хороші і духовні, і матеріальні дивіденди. В цей рік Тельців також чекають знайомства, які сильно змінять їхнє життя. Для цього слід максимально відкритися для оточуючих.

Рак

Представники цього знака постійно про все турбуйся, але 2021 року їм потрібно менше значення надавати проходять речей і концентруватися на дійсно важливому. Раком може очікувати сильне любовне розчарування, але воно повинно буде статися, щоб в житті з'явилося щось нове, що належить тільки їм. Не потрібно переживати, а краще відпустити ситуацію і дозволити Всесвіту все вирішити самій.

Лев

Хоча Бик не любить авантюрних і стрімких дій, але представників цього знака, символ року не засуджувати за це. Тому Леви можуть ризикнути і піти ва-банк. Бізнес-справи представників цього знака в 2021 році можуть пробуксовувати, і тільки сміливість, наполегливість і надзусилля дозволять їм вийти на новий рівень. Левам належить змиритися з тим, що життя - це не тільки вічне свято, а й повторювані сірі будні.

Терези

Терезам потрібно буде в цьому році навчитися продуктивної споглядання: із задоволенням спостерігати за життям і знаходити в потрібний момент ресурс для трудового подвигу. У представників цього знака виникнуть моменти, коли їм потрібно буде проявити себе з кращого боку і тоді дивіденди від виробленого ефекту будуть значними.

Стрілець

Представники цього знака раптом усвідомлюють, що основа його щастя - сім'я, яку потрібно буде поставити на перше місце замість роботи і численних справ. Важливо зберегти теплоту в стосунках з партнером, не шкодувати вільних годин на виховання дітей. Справи у Стрільців йтимуть чудово, з процесів піде зайва суєта. Однак, варто бути обережним з безмежною довірою до ділових партнерів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким 2021 рік приготував випробування.