RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

Ретроградний Меркурій настав: як він впливає на знаки Зодіаку і що не можна робити

У суботу, 30 січня 2021 року, Меркурій стане ретроградним вперше в цьому році. Це явище протримається три тижні - до 21 лютого.

Про це пише ТСН.

Ретроградний Меркурій - це особливе явище, під час якого можуть відбуватися дивні речі. Дуже часто можна почути фразу від деяких людей, наприклад, коли щось не виходить: "Це все витівки ретроградного Меркурія". На перший погляд може здатися, що людина виправдовує свої проблеми, але насправді ретроградність Меркурія дійсно може призвести до того, що людина буде "не в формі", і стане робити більше помилок.

Як ретроградний Меркурій впливає на знаки Зодіаку

Відомо, що в астрології кожна планета має певні характеристики, які ґрунтуються на міфологічних аспектах бога або богині, на честь якої або якого вона була названа. Планета Венера "керує" любов'ю і красою, а Юпітер є "главою" верховної влади. Коли відбувається період ретроградності, планети починають створювати ілюзію, ніби вони плавно рухаються у зворотному напрямку. Насправді ж, ніяких глобальних змін у світі не відбувається.

Ретроградність Меркурія більшою мірою може впливати на метеозалежних людей. Ретроградність має такий же вплив, як і геомагнітні бурі. Однак в цей період деякі властивості посилюються. Наприклад, знаки Зодіаку можуть відчувати енергійність, поліпшену швидкість реакції, і можуть відчути стійкість до захворювань. Майже на всі знаки Зодіаку цей період впливає дуже добре, але бувають винятки, все залежить від людей. Серед мінусів ретроградності для знаків Зодіаку варто відзначити неуважність, забудькуватість і лінь.

Овен

Цим знакам Зодіаку необхідно бути дуже уважними до фінансів. Слід тримати всі свої фінанси під ретельним контролем.

Телець

Тельцям варто розлучитися з тими, хто їх давно не влаштовує. Це відмінний час для того, щоб налагодити стосунки з потрібними людьми.

Близнюки

Близнюкам потрібно бути обережними зі своїм здоров'ям. Під час ретроградності у цього знака Зодіаку можуть початися різні проблеми, наприклад, загостриться хронічне захворювання.

Рак

Раки повинні попрацювати над своїми відносинами всередині сім'ї. Потрібно згадати, коли ви в останній раз говорили зі своїми дітьми або батьками.

Лев

Левам потрібно відмовитися від прийняття важливих рішень і не робити великих покупок.

Діва

Діви не повинні пускати ситуацію на самоплив. Тільки за допомогою жорсткого контролю можна уникнути помилок.

Терези

Представники цього знака Зодіаку повинні зайнятися наведенням порядку, і мова йде не про прибирання будинку або квартири.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку не повинні гальмувати свою активність. Скорпіони повинні думати про хороше і зайнятися своїм здоров'ям.

Стрілець

Для Стрільців це буде час другого шансу. Потрібно постаратися відновити відносини, які останнім часом були не найкращими.

Козеріг

У цей період в житті Козерогів можуть відбутися деякі перестановки, слід приділяти більше часу своїй родині.

Водолій

Водолії повинні проаналізувати своє життя і розставити пріоритети.

Риби

У Риб дуже багато планів, які будуть пов'язані зі змінами в житті.

Що не можна робити під час періоду ретроградності

Ретроградний Меркурій може принести багато проблем, проте є способи, які допоможуть уникнути неприємностей. У цей період варто утриматися від:

  • покупки техніки, особливо цінної - планшети, телефони, лептопи, комп'ютери, автомобілі і т.д.
  • не можна здійснювати важливі покупки.
  • не варто укладати важливі угоди і відправлятися на переговори.
  • не рекомендується міняти місце роботи.
  • не можна приступати до навчання, будь то онлайн-курси або ж звичайні, на які потрібно кудись йти.

Якщо проігнорувати заборони, в житті можуть з'явитися проблеми, які будуть переслідувати людину протягом всього періоду ретроградності Меркурія. Також в цей період не рекомендується вживати багато спиртних напоїв, краще якомога активніше займатися фізичними вправами.

Що можна робити в цей період

У період ретроградності обов'язково необхідно закінчити всі справи, також можна повернутися до старих проектів і навести там порядок. Дозволяється купувати старі речі і влаштовувати ностальгічні вечори. У цей період всі бажаючі можуть віддавати свій одяг в хімчистку, займатися ремонтом транспортних засобів, наводити порядки, тренуватися і зустрічатися зі старими друзями.

Обов'язково необхідно в цей період відмовитися від непродуктивних зв'язків. Також потрібно записувати ідеї, які прийшли до вас в голову. До їх реалізації можна приступити вже на наступний день після того, як настав ретроградний період. У цей час рекомендується відвідати лікаря або психолога, всі бажаючі можуть спробувати подолати свої комплекси і забути про страх.

Як писав "Апостроф" раніше, шести знакам Зодіаку загрожують великі неприємності: поради астрологів .