RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Названо шість найбільш егоїстичних знаків Зодіаку - плюють на інших і часто залишаються самотніми

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш слабкохарактерних представників зодіакального кола, назвали шість найбільших егоїстів по знаку Зодіаку.

Про це пише видання "Попкорн News".

Овен

Овнів називають "дітьми Зодіаку" через їхній дитячий егоїзм. Вони дійсно в чомусь схожі на дітей: Овнам буває досить складно сприйняти той факт, що потреби інших людей відрізняються від їх власних. Як для дитини, яка всю ніч плаче і не дає спати своїм батькам, для Овнів часом просто не існують почуття інших людей.

Телець

Тельці - великі матеріалісти і часом ця риса їхньої натури робить з них самозакоханих і егоїстичних осіб. Вони колекціонують матеріальні речі і вимагають для себе найкращого, тож ніякого "поділитися з друзями" чи благодійної допомоги від них не варто чекати.

Близнюки

Близнюки - один з найбільш егоїстичних знаків Зодіаку, хоча їх навряд чи можна звинуватити в егоїзмі на перший погляд. Близнюки можуть бути прихильними до людей і цікавитися їхнім життям, однак тільки до того часу, поки все це цікаво особисто їм. Як тільки Близнюку набридне ваше суспільство, він просто піде, "скинувши" вас як непотрібний баласт.

Рак

Хоча Раки люди виключно дбайливі, не варто обманюватися в їхній доброті: велика частина цієї турботи виникає з природного егоїзму Раків. Раки часто піклуються про інших, бо це їх заспокоює - здебільшого, ці люди реально роблять все це заради самого себе, а не заради когось.

Лев

Зірки Зодіаку - Леви потребують найкращого місця під світлом софітів і в боротьбі за центральне місце на сцені вони цілком здатні розіпхати ліктями друзів, якщо ті будуть відволікати на себе увагу, що повинна бути присвячена Левам. Егоїзм представників цього знаку в їх прагненні бути в центрі уваги і бажання загального обожнювання часом може дійсно ранити їх близьких.

Діва

Діви дуже люблять допомагати і піклуватися про своїх близьких, а їхній егоїзм проявляється в тому, що це дозволяє їм зайняти трохи вищу сходинку в соціальній ієрархії дружній групи. Усіма своїми діями Діва говорить: "Подивіться, який я цінний, який я чудовий помічник, як же можна без мене взагалі існувати?".

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи дали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень.