RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Рік Бика настав і несе здійснення бажань - трьом знакам Зодіаку особливо пощастить

Рік Білого Металевого Бика, святкування якого почалося в Китаї і деяких інших азіатських країнах, стане роком втілення женланій для представників трьох знаків Зодіаку - Козерога, Рака і Діви.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Rsute.

Діва

2021 рік може здатися складним для деяких представників цього знаку проте їхня цілеспрямованість і впевненість не дозволить їм витрачати час на сумніви. Діви знають, як потрібно діяти і що робити для досягнення своїх цілей. Якщо не звертати увагу на труднощі, то крок за кроком вони благополучно досягнуть поставленої мети.

Рак

Рік Бика принесе незабутні і непередбачувані події, деякі з них можуть виглядати як справжні випробування. Втім, Раків ніщо не зупинить, вони з легкістю завершать старі справи і отримають унікальну можливість побувати в цікавих місцях, отримати нові знання, досвід і незабутні враження.

Козеріг

Наполегливою працею представники цього знаку цього року зможуть домогтися поставлених завдань, якщо будуть не поспішаючи рухатися до запланованих цілей. По ходу доведеться вносити корективи, оскільки люди з найближчого оточення можуть перешкоджати здійсненню задуманого. Потрібно не надто довіряти чужим думкам, а самостійно приймати рішення.

Як повідомляв "Апостроф", провидиця Ванга назвала три знаки Зодіаку, які зможуть розбагатіти в 2021 році.