RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку помруть в глибокій старості - у кожного з них свій секрет довголіття

Астрологи, які раніше визначили знаки Зодіаку, представники яких в пенсійному віці можуть закохатися по-справжньому, назвали представника зодіакального кола, які мають всі шанси стати довгожителями і насолоджуватися життям на пенсії.

Про це пише видання "Все - Талісмани".

Овен

Приголомшлива впертість, з якою Овни здатні йти напролом і завжди відстоювати свою точку зору, інколи шкодить представникам цього вогняного знаку Зодіаку, але здебільшого вона полегшує їм життя. Ентузіазм і енергія Овна не залишають місця для сумнівів і вагань, не дозволяючи піддаватися зневірі і апатії. Оптимістичний настрій здатний будь-яку людину перетворити в довгожителя, а до Овнів це відноситься в найбільшою мірою. Загальновідомо, що корінь більшості хвороб і недуг криється в витрачених нервах і негативних емоціях. Вміючи зосередитися на яскравих фарбах і позитивній стороні цього світу, Овни бережуть свої душевні сили, вони залишаються бадьорими і енергійними навіть в похилому віці.

Телець

Про цих прагматичних людей можна сказати, що їх найпомітнішою рисою характеру є розважливість. Тельці високо цінують естетику і красу, мають схильність до насолод і плотських задоволень. Звичка до розкішного або, як мінімум, забезпеченого життя змушує їх дбайливо ставитися до фінансових коштів. Тому Тельцю немає ніякої необхідності "доживати" до пенсії, оскільки він створить її собі сам. Він постарається завчасно накопичити капітал або ж створити собі інше незалежне джерело доходу для комфортного та забезпеченого життя. Потрібно відзначити, що представникам земної стихії це часто вдається, тож типових Тельців пенсійна реформа хвилює слабо або ж зовсім не турбує.

Терези

Більшість представників цього знаку Зодіаку володіють гармонійним характером. Ці люди можуть здатися флегматичними і навіть меланхолічними, насправді ж вони просто не хочуть витрачати душевні сили через дрібниці, якщо тільки не поставлять перед собою велику мету, яку потрібно досягти. Емоційна стриманість приносить Терезам чималу користь, оскільки ця якість перетворює їх в справжніх довгожителів. Зміни і потрясіння, здатні вивести з рівноваги, а то і зовсім занурити в депресію менш стійких людей, практично не впливають на типових представників знака зодіаку Терези. Врівноважуючи світ і привносячи в нього гармонію, такі люди зберігають нерви і здоров'я.

Скорпіон

Сила Скорпіонів і їх здатність протистояти незгодам криється в їхній містичній енергії. Це один з найсильніших знаків зодіакального кола, наділений приголомшливою інтуїцією і хорошими аналітичними здібностями. Однак найцікавішою якістю Скорпіонів, з якою вони йдуть по життю, є якась дійсно містична енергія. Всупереч темпераменту яскраво вираженого холерика, серед типових представників цього знаку Зодіаку зустрічається багато довгожителів. Астрологи вважають, що люди, народжені під цим сузір'ям, отримують певний містичний захист, який оберігає їх від багатьох життєвих негараздів. До того ж сильно розвинена інтуїція допомагає Скорпіонам своєчасно розпізнавати небезпеку і уникати її.

Водолій

Однією з найсильніших якостей яскраво виражених представників знака Зодіаку Водолій можна вважати вміння пристосуватися до життєвих обставин, які б вони не були. У разі невдачі Водолій не стане оплакувати свою долю, а постарається знайти спосіб виправити ситуацію. Якщо ж на шляху Водолія виникнуть непереборні перешкоди, то він просто сприйме це як даність, без гніву і душевних мук. Те, що для багатьох людей стало б сильним ударом і потрясінням, для Водолія буде всього лише обставинами, що змінилися. Така позиція допомагає представникам цього знаку Зодіаку жити більш гармонійно, зберігаючи здоров'я і душевні сили.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи зробили підказку для жінок і визначили любовні секрети чоловіків, які народилися під різними знаками Зодіаку.