RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку більше всіх страждають в літній сезон - фізично не переносять спеку

Залишився місяць до початку літа, а це означає зовсім скоро почнеться така спека, від якої асфальт буде плавиться. Хтось переносить спеку, але є три знака Зодіаку, яких вона особливо стомлює емоційно та фізично.

Про це повідомляє Elle.ru.

Рак

Незважаючи на те, що це літній знак, Раки перестають відчувати себе комфортно як тільки стовпчик термометра перетинає позначку в плюс 30 градусів. У таку температуру представники цього знака Зодіаку сидять вдома або в тіні в затишних для них 23 градусах тепла.

Водолій

Тут вже більше простежується логіка - народжені взимку Водолії ненавидять спеку. Активність їх в таку пору залишає, що їх дуже дратує, і це не дивлячись на те, що представники цього знака Зодіаку люблять активний відпочинок. Так що краще залишити їх вдома або під тінню дерев зі склянкою холодної води.

Стрілець

Пізні Стрільці, які також народилися взимку, не обожнюють жарку погоду, а, навпаки, дуже важко з нею справляються. У таку спеку бідні Стрільці хочуть нікуди не виходити з дому, відкрити вікно навстіж і обмахуватися томно віялом. Згідно астрологам, вони відчувають себе в своїй стихії, коли катаються десь на лижах чи сноуборді.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох найбільш гидких знака Зодіаку, з якими життя може перетворитися на пекло.