RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Астрологи назвали сприятливі дні у червні - удача і гроші самі йтимуть в руки

Астрологи, які повідомляли про шість знаків Зодіаку, які отримають всі шанси поліпшити своє матеріальне благополуччя на рік Бика, розписали фінансовий гороскоп на червень 2021 року.

Про це повідомляють ЯСИА.

Астрологи назвали сприятливі дні у червні у фінансовому плані - в ці дні зірки обіцяють організувати прибутки і вдалі покупки. Є також і не дуже сприятливі дні - не рекомендується давати гроші в борг.

Для людей, які з побоюванням дають в борг, тому що не раз потрапляли на тих, хто не повертав його - можна зі спокійною душею позичати 14 червня, борг обов'язково повернуть вчасно. Але якщо позичили гроші 4 червня, то тут простіше буде забути про них, тому що день був невдалим для цього.

А для тих, хто по той бік позики - боржників, для них буде цілих три дні сприятливих для закриття боргів: 2, 14, 20 червня. Тільки 4 і 6 червня - не бажано повертати гроші.

16 та 29 червня потрібно зібрати всі свої заощадження і ретельно перерахувати їх, підвести всі витрати та доходи.

Якщо за підрахунками бракує суми на важливі витрати, то найбільш вигідними для позики днями будуть 6, 10, 21 і 27 червня. Водночас краще утриматися від цієї затії 4 і 20 червня.

Крім того, не варто недооцінювати те, в чому і як зберігаються гроші та картки. Бажано ретельно і з відповідальністю підійти до вибору свого гаманця, тому що він може як притягати гроші, так і відштовхувати. Для покупки нового гаманця підійде 10 червня.

Також відмінний день для цінного подарунка 22 червня.

Як раніше ми повідомляли, цього літа точно розбагатіють чотири знака Зодіаку.

Нагадаємо, астролог назвала топ-5 найбагатших знаків Зодіаку, до яких гроші пливуть рікою.