RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку уникають відпочинку на природі - і у кожного свої причини

Попри запевняння медиків, що активний відпочинок за містом на свіжому повітрі - найкращий з існуючих, і любов українців до шашликів на лоні природи, є люди, які відкидають саму думку перебування в "дикій" місцевості.

Про це повідомляє видання Бумажные документы.

Це може бути викликано побоюванням диких тварин або навіть комах, відсутністю можливості користуватися побутовою технікою і багатьма іншими чинниками, які змушують людину прагнути відпочивати, використовуючи блага цивілізації, не уявляючи свого відпочинку на природі.

Овен

Цей знак дуже нервовий і нетерплячий. Якщо помістити його на галявину біля багаття, де хлюпоче річка, то такий відпочинок просто доведе Овна до божевілля. Адже там комарі, вони кусаються, а в темряві можуть ховатися небезпеки. Ну, а дача, це взагалі до Овна ніякого відношення не має. Нема у людей терпіння - посадити і чекати. Такі люди хочуть сьогодні посадити, а завтра зняти урожай, і щоб без нудного полоття, адже це - взагалі нудога.

Козеріг

У Козерога занадто мало часу на відпочинок, щоб витрачати його ще й на облаштування. А на природі без цього ніяк. Козеріг цінує свій час, тому якщо і збереться помилуватися заходом, то тільки там, де йому комфортно, не потрібно готувати, шукати рівну поляну для відпочинку, ставити намет. Відпочинок має бути цивілізованим, щоб ні на що більше не гаяти дорогоцінний час.

Близнюки

Близнюки люблять все живе. Заводять безліч квітів, щоправда, доглядати за ними завжди забувають. Вони не відмовляться і від породистої кішки, але тільки якщо вона сама буде за собою мити лоток і тарілочки. Вони люблять рідкісні і примхливі рослини, але так, щоб ними можна було просто милуватися, бажано в чужому красивому саду.

Терези

Ваги із задоволенням будуть милуватися будь-якою, найдикішою природою. Але якщо не потрібно буде кудись йти. Вони обов'язково відвідають всі заповідники, але тільки якщо екскурсія буде проходити на автомобілі. Жодних зайвих рухів, тільки споглядання і милування.

Кожен з цих знаків любить природу, щоправда, коли вона знаходиться на чималій відстані. Тоді вона красива і приваблива.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, що астрологи склали "котячий" гороскоп і пояснили, яка порода ідеально підходить вашому знаку Зодіаку.