RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

День літнього сонцестояння: в цей день можна змінити багато чого, поради астролога

У цьому році 21 червня буде літнє сонцестояння, коли день довший ночі - 17 годин 33 хвилини. Саме в цей день можна багато чого змінити у своєму житті на краще. Цей день наповнений цілющою енергією.

Про це розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

День літнього сонцестояння здавна слов'яни називали Коловрат, Ярилов День або народження бога Перуна. Він вважається святом колеса життя, так як Сонце в цей день входить в перший градус Рака, який тісно пов'язаний з родовими енергіями. Варто відзначити, що в цей день також святкують Купала.

Різні народи з усього світу збирали в цей день цілющі трави, святкували день природи і рослин. Вірили, що тоді природа повнилася силою цілительства.

У 2021 році 21 червня Місяць перебуватиме в знаку Скорпіона - почуття загострюватимуться до природи, себе, настрою оточуючих. Також це 11-й місячний день за місячним календарем. Астрологи вважають його одним з найсильніших днів, коли можна особливо яскраво себе проявити і наповнитися хорошими енергіями.

За її словами, Сонце дасть відмінний аспект Юпітеру, який дає можливості розширення, відчувати щастя спілкування з іншими людьми, реалізувати всі починання та соціальні бажання. Буде корисно загадувати бажання в цей час.

Так як Юпітер буде трохи ретроградний, то повернуться питання, які колись не змогли вирішити. Є велика ймовірність, що вийде реалізувати прагнення в соціумі, проєкти. Тому краще прописати собі подібні бажання.

Базиленко сказала, що Венера буде добре розташована щодо Нептуна, що наповнить романтикою і бажанням допомагати.

"Ми будемо відчувати один одного, всі люди мистецтва дуже сильно це відчують. Коли захочеться щось творити, захочеться якоїсь краси, бачити в яскравих фарбах нашу прекрасну природу, бачити прекрасні якості один в одному. Це період, коли ми можемо закохуватися і проявляти свої емоції до коханої людини", - зазначила вона.

Однак, потрібно тверезо дивитися на реальність, будувати чіткі плани і виконувати свій обов'язок, бути практичним.

У день літнього сонцестояння буде великий приплив сил. Перед святом краще прибратися, викинути непотрібне. Виписати на папірці все, що не подобається, що хочеться прибрати з життя, а потім спалити лист і попрощатися з попелом.

Найважливішим періодом у цей день буде світанок - 6:32, який краще зустріти на природі.

Ксенія Базиленко розповіла, що наші предки часто ходили босими і вмивалися росою, бажали здоров'я, дякували Сонцю.

Вона зазначила, що дуже важливо бути відкритим в цей день для один одного, а також розпалити вогонь щастя всередині себе, зрозуміти, що життя прекрасне, а також побажати здоров'я своїм близьким.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав про те, як правильно провести День літнього сонцестояння, щоб привернути до себе удачу.